Posebna osamnaestogodišnjakinja Billie Eilish sada postaje još posebnija, jer upravo ona snima naslovnu numeru o najpopularnijem svetskom tajnom agentu Jamesu Bondu.

U pitanju je 25. film o najpoznatijem agentu pod nazivom “No Time To Die” ili “Nema vremena za umiranje”, koji u bioskopima očekujemo u aprilu ove godine. 

Billie Eilish ulazi u istoriju jer je najmlađa zvezda kojoj je pripala čast da snimi naslovnu James Bond numeru. Pre nje, na istom mestu našla se i Adele sa pesmom “Skyfall”, kao i Sam Smith sa pesmom “Writing’s on the wall”. Obe numere su osvojile Oskara. Na listi zvezda koje su snimile pesmu za Bonda nalaze se i Paul Mccartney, Duran Duran i Madona, a sada je u njihovom društvu i od skoro punoletna Billie Eilish.

Ona  je rekla da je osećaj neverovatan i da je još uvek u šoku. Na ovoj numeri radila je zajedno sa svojim bratom, koji je rekao da je to ono o čemu su oduvek maštali.

U trci za “osvajanje” mogućnosti rada na pesmu za najpopularniju filmsku franžizu bile su i Dua Lipa i Beyonce. Međutim, čast je pripala autorki hita kojeg obožavamo “Bad boy” Billie Eilish. Čestitamo joj i jedva čekamo april!

Naslovna fotografija: instagram.com/billieeilish

Jelena 

Comments