#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Bio si mi sve – sada više nisi!

Bio si mi sve – sada više nisi!

Na početku sve ide glatko. Nekako se kockice sklope i dvoje pronađu zajedničku stazu ka istoj budućnosti. Ali, vreme učini svoje. Sitne laži, prevare, zapostavljanje.

Šta se desi onog momenta kada više ne prepoznajete onaj pogled? Te oči više nisu iste oči, taj glas nije njegov, te ruke koje vas grle ne pružaju vam sigurnost.

Kada počne da zapinje? Kada više nije kao pre? Kad postane teško praštati sve te sitne, srednje i krupne propuste? Kad zapreti onaj osećaj da život prolazi pored vas i da je vaša sreća negde drugde, pored nekog drugog?

Pre nego što donesete konačnu odluku, morate se primorati da napravite paralelu i odredite gde sitan prestup prelazi u neoprostivi greh.

Ne, to nije ona odluka koja se donosi svakodnevno, naprečac, već treba dobro promisliti da se ne biste pet minuta nakon zalupljenih vrata pokajali, kada on nestane, sada već zauvek. Odmah, pri prvom ljubavnom prekršaju, treba da donesete sud o tome da li želite da igrate produžetke na tako nepravednoj utakmici? Ipak, ne prenagljujte, neka to bude samo žuti karton, a od daljeg nastavka igre videće se da li je spreman i za crveni. Pregršt je putokaza koji kazuju da li je vreme da ga izbrišete sa liste svojih prioriteta. Ali, krenimo redom.

Kao što rekoh na početku je sve idealno. Svakodnevni znaci pažnje, reči koje prijaju, poljupci, maženje, porukice da mu nedostajemo tek minut nakon što je izašao iz stana. Kada se navedeni gestovi prorede dokaz je da nešto ne štima. Kao:

– kada nam više ne govori da nas voli tako često kao pre, ili čak uopšte,

– kada mu više nismo dovoljno lepe ma šta da obučemo, pa insistira da izgledamo onako kako on želi, da oblačimo stvari koje se njemu sviđaju.

Ne nasedajte, ne laskajte, ne prihvatajte! Napraviće od vas devojku bez karaktera, bez ličnosti.

Još gore:

– pohotno gleda u vašu najbolju drugaricu i ne može se izvući na već otrcani kliše da je previše popio, jer takve greške se ne praštaju i da je na najjačim drogama,

– skoro uvek se okrene za svakom suknjom koja prošeta i ne može da obuzda svoje uskovitlane muške hormone ni kada ste vi pored njega,

– kada, ma šta da uradite, sledi kritika da njegova mama to radi deset puta bolje od vas.

Možda, ali vi niste njegova mama i nikada to nećete ni biti, a dete kao on vam još uvek nije potrebno, tako da može slobodno da se vrati svojoj mamici.

I stigli smo do smrtnih grehova. Smrtnih za vašu ljubav, naravno, ako se odlučite na takav korak.

Zabrana izlazaka ukoliko on ne krene sa vama, što podrazumeva da možete slobodno da se oprostite od trač partije sa drugaricama, kafenisanja i šopinga.

On je ljubomoran – u redu, to je dokaz da mu je stalo do vas. Ali, da li raspoznaje granicu između ljubomore kao dokaza ljubavi prema vama i bolesne ljubomore koja prerasta u jezu na samu pomisao da ste negde sami, izloženi čežnjivim pogledima drugih muškaraca, samo na korak do prevare.

Ako se ovakvi i slični filmovi odvijaju u njegovoj glavi vreme je da mu, pre nego što vas zaključa u svoj mali svet i namerno izgubi ključ, bez razmišljanja uručite CRVENI KARTON.


Danica Pavlović je dostojanstvena, ponosna, samo svoja. Plemenita, uzvišena, sa kojom sve počinje i ništa postaje sve. Životni moto: Ako nešto želiš to treba i da uradiš. Pritom uvek možeš da se pokaješ, ali ako ništa ne uradiš sigurno ćeš se kajati.

Editors choice