Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

#musthave: Torbe koje volimo ove sezone

Najbolje bob frizure: Inspiracija za prvu sledeću posetu frizeru!

#trèschic ideje kako da nosiš trenerku ovog proleća

Može li dnevnik zahvalnosti zaista da unapredi tvoje mentalno zdravlje?

Novo na Netflixu: Šta ćemo gledati u aprilu?

12 virtuelnih tura kroz muzeje koje moraš da posetiš

#homeworkout: Top 7 Instagram profila zbog kojih ćeš zavoleti vežbanje kod kuće

Kako da prihvatiš i zavoliš svoje telo

Uređenje enterijera: Trendovi koji će dominirati tokom ove decenije

Ona se pojavljuje u svetlucavom plavom kostimu, dolazi do kraja piste, dok on skače i ljubi je u obraz! Scena koja je sigurno, osim svih anđela, obeležila ovogodišnji Victoria’s Secret šou. Obučen u atlet majicu, farmerke, na licu brada “od tri dana” i telo puno tetovaža. Pomislili biste da peva: “Ne, ne, ne, bitanga i princeza par!” Ali ne! Njih dvoje su sve, samo ne dve krajnosti.

Naizgled grube tetovaže, zamenjene su jednom nežnom od četiri slova – na prstima leve ruke frontmen grupe Maroon 5 istetovirao je ime svoje voljene. Uglavnom negodujemo krađu naših top poželjnih muškaraca od strane poznatih cica, ali ovaj par je jednostavno savršen. Ne možemo mrzeti devojku koja izgleda kao anđeo, a pritom joj je to u opisu posla i povremeno čak nosi krila, a uspela je da osvoji srce jednog rokera, po pravilu buntovnika. Ne volimo mi nju zbog nekih drugih stvari – dugih nogu, idealne linije i šetkanja po pistama, ali to sad nije tema.

Fotografije  ruskog izdanja magazina ’’Vogue’’ pokazale su nam kolika ljubav postoji između njih dvoje. Iako urbane fotke, istovremeno su takve da nam bude toplo oko srca.

Prvo je aplaudirao u publici dok je posmatrao svoju dragu kako nosi najlepši veš na svetu. Onda je rešio da joj se pridruži na sceni i spoji lepo i korisno – i rad i ljubav.

adam and anne v adam levine 18306383 1827 2300 Bitanga i princeza: Anne V. i Adam Levine

S Adamom bi svaka zavolela utakmice

Uzbuna! Lepotica i zver – vereni! Ipak, alarm je bio lažan. Naime, na utakmici Los Anđeles Lejkersa (Los Angeles Lakers), En Vi je uslikana kako na ruci nosi prsten, koji su tamošnji mediji okarakterisali “vereničkim”. Ipak, ove aluzije su ubrzo bile razbijene, pošto je odogovorila na to da je “u Rusiji nevažno na kojoj ćete ruci nositi prsten i da to ne mora da znači da ste vereni”. Očekujemo da sledeće alarmiranje ne bude fejk!

Izgleda da se Adamu osladilo poziranje pred objektivom, pa je rešio da januarsko izdanje britanskog “Cosmopolitan”-a nagradi svojim fotkama. I to ne obučenim! Ukoliko ste odmah izguglale da vidite kakve su to fotografije, verujem da ste doživele šok. Najškakljiviji deo tela je i ovde bio dostupan jedino njegovoj lepšoj polivini. Žao nam je, dame, ukoliko ste se ponadale da za vas i dalje postoji šansa.

adam levine anne vyalitsyna kiss Bitanga i princeza: Anne V. i Adam Levine

Ona nikada neće napustiti njihov krevet, ako je verovati pesmi

Adam je danju bad boy, ali kada se vrata njihovog doma zatvore, En ga zasigurno prevodi na onu drugu, anđeosku stranu. Uspela je da ukroti ovog istetoviranog momka, a on je nju naučio da smelije hoda modnim pistama.

Ipak, koliko god da on bio hot, nećemo ga otimati od En. Naprotiv, nadamo se da će sledeće fotke biti upravo sa njihovog venčanja.


Ivana Vukić se školuje za posao novinara. Jedna je od retkih koja obožava svoju buduću profesiju. Ne može da zamisli dan bez ljubavi, dragih ljudi, svog hrčka i fakulteta. Nadahnjuje je muzika Yann-a Tiersen-a, drame Biljane Srbljanović i dokumentarci. Želja joj je da jednog dana osnuje humanitarni fond i da stekne toliko iskustva kako bi definisala životnu filozofiju poput one Meše Selimovića u knjizi “Derviš i smrt”. “Čovek je proklet i žali za svim putevima kojima nije prošao.”

Editors choice