blake lively michael kors Blake Lively kao nova Carrie Bradshaw?

Gossip Girl, nova muza Ane Vintur (Anne Wintour), prijateljica Karla Legerfelda, naslovne strane najprestižnijih magazina, prvi red na modnim revijama, besplatna dizajnerska odeća  i nova prolećna kampanja za Chanel – izgleda da Blake Lively ima sve!

Šuška se da će upravo ona igrati Keri Bredšo (Carrie Bradshaw) u filmu “Carries Diaries” koji opisuje život Keri u srednjoj školi pre Njujorka, Manolo štiklica i Gospodina Zverke!

Šta Keri i Blejk imaju zajedničko: predivnu, sjajnu plavu kosu, iskrice u očima, osmeh koji obara sa nogu, harizmu i fantastičan stil oblačenja. Ali, da li je ovo dovoljno? Iako volimo da gledamo Blejk moramo da se suočimo sa činjenicom da ona nije više dete.

Da li biste Vi voleli da vidite Blejk Lajvli (Blake Lively) u ovoj ulozi?

sexandthecity Blake Lively kao nova Carrie Bradshaw?

Mina Božović je ekonomista i veliki zaljubljenik u modu i dizajn. Obožava svoju porodicu, prijatelje i dečka i ne bi ih menjala ni za šta na svetu. Trenutno u potrazi za cool dečijom odećom za svoje obožavano kumče. U slobodno vreme uredjuje svoj blog Fashion Affairs . Ne veruje u bajke, ali veruje u svoje snove. Omiljena rečenica: “Life is what you make it so let’s make it memorable!”

Comments