Blake Lively i Ryan Reynolds definitivno uživaju u više nego zasluženom odmoru, te su rešili da sa svojim najmilijima odu u tropske krajeve.

Par sada ima četvoro dece, a ovaj vikend je bio veoma poseban za celu porodicu, jer su proslavili prvi Uskrs kao šestočlana porodica. Blake se tek nedavno porodila, ali to nikada ne biste pomislili na osnovu njenih najnovijih fotografija.

Fotografije sa letovanja

Glumica uvek ističe da je navažniji balans između porodice i karijere i pravi je primer da je sve moguće. Nismo uopšte iznenađeni što nakon porođaja izgleda savršeno i čini nam se kao da se porodila pre više meseci. Ipak, poznato je da glumica poštuje striktna pravila kad su zdravlje i vežbanje u pitanju.

Blake Lively je podelila nekoliko fotografija sa porodičnog odmora i izgleda kao da se odlično provode. Lively je na fotografijama pozirala u bikiniju i jednodelnom izrezanom kupaćem kostimu.

U opisu fotografije je naglasila: Ona prodaje školjke na obali mora, rešivši da nas inspiriše na više načina, jer sad sanjamo o moru, šetnji plažom i autfitima za leto.

Na prvoj fotografiji, Blake je obukla boho bikini koji je upotpunjen ogrlicama i lancima u obliku školjki, sa lepršavim pantalonama visokog struka i širokih nogavica, dok na drugoj fotografiji nosi moderni crni kupaći kostim sa izrezima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

I njenog supruga, Ryana Reynoldsa, takođe vidimo nasmejanog na fotografijama.

Još ne znamo pol i ime njihovog četvrtog deteta, ali zato na fotografijama vidimo tri starije ćerke James (8), Inez (6) i Betty (3).

Proslava Uskrsa

Holivudska zvezda je u subotu na Instagramu podelila detalje svoje proslave Uskrsa. Blake je objavila fotografiju asortimana čokolade i u šali napisala: Kupila sam sebi uskršnju korpu punu poslastica jer sam takav zečić.

Ryan o četvrtom detetu

Par je oduševio fanove prošle nedelje kad su se prvi put pojavili u javnosti kao šestočlana porodica, posetivši stadion Rekham. Glumac je suvlasnik fudbalskog tima čiji su stadion posetili. Izgledalo je kao da su se svi odlično proveli, a Blake i Ryan naizmenično nosili svoju bebu.

Ryana su pitali o njegovom četvrtom detetu tokom pojavljivanja na CNBC Power Lunchu neposredno posle Super Bowla. Kada su ga ispitivali o polu bebe, sve što je glumac uz osmeh izjavio je da neće da kaže jer taj trenutak nije dobar za najavu rođenja deteta.

On je više puta istakao da obožava što je tata svojim devojčicama. Ranije je govorio o tome da je jedini muškarac u svom domu. Rekao je da ima tri ćerke i da to nikada nije i ne bi pomislio da će se desiti ni za milion godina.

Ryan je izjavio da je za njega bio ogroman izazov što je otac, ali da voli svaku sekundu koju provodi sa svojim ćerkama i da nikada ne bi želeo da drugačiji ishod.

Pročitajte još i: Ovo su novi holivudski parovi i oni koji su upravo raskinuli

Naslovna fotografija: instagram.com/blakelively

Marija Gavrilović

Comments