1/2

„Problem našeg društva je što svi žive samo za sebe i bave se samo svojom egzistencijom“ istakao je popularni mladi glumac Bojan Perić učestvujući u kampanji UNICEFA-a i magazina WANNABE „Wanna Give – jer je tuđa sreća i moja sreća“ i dodao da je bitno da budemo svesni da smo deo društva i budemo saosećajni prema drugima oko nas.

Poznat po svom učešću u brojnim humanitarnim akcijama i kampanjama, u kratkom video intervjuu Boki je rekao kako je moguće da svi udruženi možemo da napravimo promenu:

„Uvek sam uz diskretne heroje koji u miru i tišini svog doma učine nešto malo. I ova kampanja UNICEF-a pokazuje da svačije malo može da napravi puno.“

Zvezda serije „Vojna akademija“ koji je jako popularan među mladima, svestan je činjenice da ima veliki uticaj na njih i napominje kako baš zbog toga vodi računa na koji način će taj uticaj „iskoristiti“.

„Ne postoji lepši način da se popularnost i to što se ugledaju na vas iskoristi nego da ljude podstaknete da učine nešto dobro. Bitno mi je što dajem primer mladim ljudima i podstičem ih na ispravno razmišljanje ne samo o sebi već i o drugima, tako činimo dvostruko dobro.“

slike Bojan Perić: Uvek sam uz diskretne heroje