Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/3

Kao i u modi, i u enterijeru svake godine postoji nešto što je trend i nešto što baš nije, bilo da su u pitanju boje, ili komadi nameštaja. Naravno, ako si stan prošle godine okrečila u pastelno zelenu, koja već ove nije baš tako visoko kotirana među ljubiteljima dizajna enterijera, to svakako ne znači da ćeš odmah da prekrečiš sve i promeniš, to niti je praktično niti ekonomično ali ukoliko jesi u trenutku da želiš neku promenu, ili je vreme za nju, onda je dobro biti upućen u trendove.

I dok je 2017. bila pretežno okrenuta tropskoj zelenoj, toplim neutralnim bojama i sofisticiranim kamel nijansama, što i nije tako neočekivano budući da svi znamo odakle dolazi impuls, to jest od Pantone boje godine koja je za 2017. bila upravo jarka zelena, i pozivala na osvešćenje i okretanje priorodi ove godine je paleta boja malo drugačija, neočekivanija i izazovnija. Ako uzmemo u obzir da je boja godine Ultra violet, onda je sasvim logično očekivati neke neobičnije elemente, kao i nijanse, poput vatreno crvene, metalik i naravno dosta same ljubičaste.

View this post on Instagram

Bir tutam Modernizm, bir tutam Kübizm, biraz da Eski Mısır.. Ve karşınızda "Art Deco".💎1920'lerin başında Fransa'da ortaya çıkan bir sanat akımı olan "Art Deco" akımı, 1925 tarihli F. Scott Fitzgerald romanından sinemaya uyarlanan "The Great Gatsby" filminde Gatbsy'nin muhteşem şatosunun "art deco" tarzı dekorasyonuyla küllerinden yeniden doğmuştur. Eskiden bugüne kalitesini ve lüksünü hiçbir zaman kaybetmeyen fakat zamana uyup değişen bu dekorasyon tarzında; geometrik formlar, aerodinamik tasarımlar, gotik süslemeler, daireler, üçgenler, oval köşeler, keskin dikey çizgiler ve olmazsa olmaz simetri sıkça görülmektedir. 💎👈🏻Örnekler için sola kaydırın. . . . #artdeco #decoration #decorationstyle #decorationideas #inspiration #decorationinspiration #design #interiordesign #architect #interiorarchitecture #interiorarchitect #dekorasyon #dekorasyonfikirleri #dekorasyonönerileri #dekorasyonstil #sanat #sanatakımları #mimar #içmimar #mimarlik #içmimarlık #içmekan #içmekantasarımı

A post shared by Interior Decoration Company (@intodecor.co) on

Ovogodišnji enterijerski moodboard je malo više okrenut istraživanju nepoznatog, kombinovanju neočekivanog, pa su tako i boje koje su uplivale u enterijer, sa sasvim druge strane spektra i atmosfere od prošlogodišnjih, što daje neophodnu raznovrsnost, i dovoljan razlog zašto toliko uživamo u uređivanju enterijera.

Editors choice