Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Kao i u modi, i u enterijeru svake godine postoji nešto što je trend i nešto što baš nije, bilo da su u pitanju boje, ili komadi nameštaja. Naravno, ako si stan prošle godine okrečila u pastelno zelenu, koja već ove nije baš tako visoko kotirana među ljubiteljima dizajna enterijera, to svakako ne znači da ćeš odmah da prekrečiš sve i promeniš, to niti je praktično niti ekonomično ali ukoliko jesi u trenutku da želiš neku promenu, ili je vreme za nju, onda je dobro biti upućen u trendove.

I dok je 2017. bila pretežno okrenuta tropskoj zelenoj, toplim neutralnim bojama i sofisticiranim kamel nijansama, što i nije tako neočekivano budući da svi znamo odakle dolazi impuls, to jest od Pantone boje godine koja je za 2017. bila upravo jarka zelena, i pozivala na osvešćenje i okretanje priorodi ove godine je paleta boja malo drugačija, neočekivanija i izazovnija. Ako uzmemo u obzir da je boja godine Ultra violet, onda je sasvim logično očekivati neke neobičnije elemente, kao i nijanse, poput vatreno crvene, metalik i naravno dosta same ljubičaste.

View this post on Instagram

Bir tutam Modernizm, bir tutam Kübizm, biraz da Eski Mısır.. Ve karşınızda "Art Deco".💎1920'lerin başında Fransa'da ortaya çıkan bir sanat akımı olan "Art Deco" akımı, 1925 tarihli F. Scott Fitzgerald romanından sinemaya uyarlanan "The Great Gatsby" filminde Gatbsy'nin muhteşem şatosunun "art deco" tarzı dekorasyonuyla küllerinden yeniden doğmuştur. Eskiden bugüne kalitesini ve lüksünü hiçbir zaman kaybetmeyen fakat zamana uyup değişen bu dekorasyon tarzında; geometrik formlar, aerodinamik tasarımlar, gotik süslemeler, daireler, üçgenler, oval köşeler, keskin dikey çizgiler ve olmazsa olmaz simetri sıkça görülmektedir. 💎👈🏻Örnekler için sola kaydırın. . . . #artdeco #decoration #decorationstyle #decorationideas #inspiration #decorationinspiration #design #interiordesign #architect #interiorarchitecture #interiorarchitect #dekorasyon #dekorasyonfikirleri #dekorasyonönerileri #dekorasyonstil #sanat #sanatakımları #mimar #içmimar #mimarlik #içmimarlık #içmekan #içmekantasarımı

A post shared by G/Architects Concept (@g.konsept) on

Ovogodišnji enterijerski moodboard je malo više okrenut istraživanju nepoznatog, kombinovanju neočekivanog, pa su tako i boje koje su uplivale u enterijer, sa sasvim druge strane spektra i atmosfere od prošlogodišnjih, što daje neophodnu raznovrsnost, i dovoljan razlog zašto toliko uživamo u uređivanju enterijera.

Editors choice