Jedan od najvećih i najradosnijih hrišćanskih praznika, Božić, svakako je dan kada se pojača praznična euforija i vedro raspoloženje, jer ceo dan, te sve ono što nas okružuje doprinosi tom savršenom osećaju. Zato je bitno povesti računa i o dekoraciji za ovaj dan, a evo nekih ideja koje pokazuju da sami možete sve da napravite brzo i da izgleda odlično.

Jedan od lepših ukrasa jeste venac koji mnogi kače na ulazna vrata svog doma. Ne morate ga previše ukrašavati, već ga napravite da bude što širi, te dodajte neku šišarku, mašnu od materijala, te ćete dobiti savršen ukras za svoj dom.

Bo+żi¦çna dekoracija Božićna dekoracija doma koju možeš napraviti sama

Manje vence možete napravite i za unutrašnjost, te ih okačiti na prozore ili unutrašnja vrata. Oni neka budu manji, te ih ukombinujte sa ukrasima koji su ostali od novogodišnjeg kićenja jelke i dobićete još malo lepih ukrasa.

Bo+żi¦çna dekoracija2 Božićna dekoracija doma koju možeš napraviti sama

Ove godine jedan od trendova u dekoraciji su jelke koje su napravljene na zidu, koje možete napraviti od grana ofarbanih u belo, te ukrase za nju napraviti od vunice ili vune u boji, što će doprineti toplini vašeg doma.

Bo+żi¦çna dekoracija3 Božićna dekoracija doma koju možeš napraviti sama
Comments