Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako naša redakcija saznaje dame dobijaju poseban tretman ovog Svetskog prvenstva!

Ukoliko su i vaši muškarci okupirani gledanjem fudbalskih utakmica onda je Brazil bus tura idealna zabava za vas! Pogledajte Facebook stranicu Ljubitelja kafe, jer vas pored Brazil ture čeka nezaboravna avantura Brazilizacija, gde pored super zabave možete osvojiti i posebne poklon pakete sa Brazil šoljama.

Brazilizacija Brazilizacija: Da i vama zamiriše Brazil!

Ideja za ovakvim vidom promocije potiče od želje da i pripadnice lepšeg pola ovog leta osete duh Brazila i zabave se sa svojim prijateljicama. Otvoreni autobus će se kretati gradom po unapred planiranoj ruti u obliku mape Brazila, a ture će se održavati svakog petka i subote, od 13. juna do kraja Svetskog fudbalskog prvenstva. Ulaznica za nezaboravnu dvočasovnu žurku ulicama Beograda biće fiskalni račun kupljene kesice Doncafé Brazil kafe i široki osmeh, a sve zainteresovane dame mogu se informisati putem facebook stranice Ljubitelji kafe, putem e-maila doncafebraziltura@kreativaunlimited.com ili na telefon 060/454 61 22.

Doncafe Brazil Brazil Bus tura 1 Brazilizacija: Da i vama zamiriše Brazil!

Ukoliko posetite Brazil bus turu čeka vas bogat zabavni sadržaj, kako u autobusu tako i na stajalištima širom grada, pored vruće šoljice kafe imaćete priliku da čujete više o majanskom horoskopu, uživate u koktelima od kafe, družite se sa veselim voditeljem Srđanom Ivanovićem, ali vas čekaju i brojni pokloni.

Doncafé Brazil predstavlja novitet u segmentu tradicionalnih kafa brenda Doncafé, koji pruža savršenu harmoniju mirisa i aroma. Njenu mešavinu čini najkvalitetnija Santos kafa sa brazilskih plantaža, koja daje jedinstvenu intenzivnu aromu napitku.

brazil tura2 Brazilizacija: Da i vama zamiriše Brazil!

Editors choice