Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

#musthave: Torbe koje volimo ove sezone

Najbolje bob frizure: Inspiracija za prvu sledeću posetu frizeru!

#trèschic ideje kako da nosiš trenerku ovog proleća

Može li dnevnik zahvalnosti zaista da unapredi tvoje mentalno zdravlje?

Novo na Netflixu: Šta ćemo gledati u aprilu?

12 virtuelnih tura kroz muzeje koje moraš da posetiš

#homeworkout: Top 7 Instagram profila zbog kojih ćeš zavoleti vežbanje kod kuće

Kako da prihvatiš i zavoliš svoje telo

Uređenje enterijera: Trendovi koji će dominirati tokom ove decenije

1/2

Kako bi održali korak sa savremenim tendencijama i potrebama milenijalaca i generacije Z, luksuzni brendovi pomeraju granice kreativnosti sve dalje, prodirući u sve sfere života. Ovoga puta na meti je gastronomija. U okviru poznatog njujorškog zdanja na Petoj aveniji, u čijim prostorijama se nalazi legendarni Tiffany & Co, nešto ranije je otvoren tematski The Blue Box Café. Četvrti sprat zgrade, koju smo dobro upamtili u kultnom filmu “Doručak kod Tifanija” sa Audrey Hepburn, sada nudi jedinstven scenski doživljaj uz šarenoliki meni.

Kada je 1961. godine snimljen film koji je ušao među modne klasike, Holly Golightly je ispred staklenog izloga juvelirnice grickala kroasan i pila kafu. Tada je legendarni Tiffany još uvek bio (samo) prodavnica skupocenog nakita koji je tada, kao i sada, važio za tradicionalni brend. S obzirom na činjenicu da nove generacije imaju nove potrebe, da odbacuju tradiciju i grle inovativnosti, bilo je neophodno ponovo privući njihovu pažnju. Tu nastupa on, prozračni enterijer razigranog dizajna i dobre kuhinje. Konačno možeš da proživiš zlatne holivudske trenutke, pod uslovom da rezervišeš svoje mesto na vreme. Za sve fanova ljupke Audrey, omogućeno je ono što lik Holly koju je tumačila, nije mogla – pravi doručak kod Tifanija.

View this post on Instagram

Breakfast @tiffanyandco 💙

A post shared by Mandi Bonilla (@mandibonilla) on

Cene doručka se kreću od 29$, a ponuda ide od čaja i kafe, prate ih kroasani i sezonsko voće, a tu je i klasični tost sa avokadom, dimljena šunka i sočna šnicla. Istinska kraljevska gozba za nepca, a to je tek doručak. Na meniju se u vreme ručka nudi salata, morski plodovi, kavijar i pire od krompira. Pored ovako sočnog menija, tu je i bogata ponuda čajeva, kao i “malih zalogaja” poput slasnih sendviča. Ljubitelji slatkiša neće ostati razočarani jer Tiffany misli i na njih. Čokoladni mus je obavezna poslastica uz popodnevni espresso.

Editors choice