britney spears2 Britney Spears za V magazine

Pop princeza Britni Spirs (Britney Spears) krasi naslovnu stranu prolećnog izdanja “V” magazina. Fotografije potpisuje Mario Testino (Mario Testino). U ovom editorijalu pop zvezda nosi kreacije koje potpisuju D&G, Tom Ford, Valentino, Givenchy, Ralph Lauren i Salvatore Ferragamo, a stilista je Panos Japanis (Panos Yiapanis).

U intervjuu Britni je govorila o najtežim momentima u svom životu i svojoj karijeri, u kojim stvarima je pronalazila veru kada joj je bilo najteže i o svom novom albumu. Istakla je da nema ništa protiv toga da bude potpuno posvećena porodici, ali njena prva ljubav je muzika i scena i fanovi širom sveta bi joj mnogo nedostajali. Uopšte joj ne nedostaju paparaci i to da je 24 sata pod budnim okom javnosti. Kako je postala majka i supruga smatra da sve više gubi privatnost. U intervjuu govori i kako obožava da kuva za svoje mališane. Pravi povratak na muzičku scenu rezervisan je za 29. mart i album “Femme Fatale”. Britni ga opisuje kao pravu dance ploču čija će muzika terati ljude na ples.

britneysprearsvmagazine2 Britney Spears za V magazine britney spears7 Britney Spears za V magazine britney spears6 Britney Spears za V magazine britney spears4 Britney Spears za V magazine

Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan najnovijim beauty trendovima i neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Comments