Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

1/2

Nakon sedam godina dugo iščekivane glavne Nordstrom radnje, Njujorčanima su se konačno otvorila vrata ovog centra koji se nalazi u samom srcu grada. Nordstrom zapravo predstavlja jednu pravu oazu za žene, jer budimo iskreni, muškarci i kupovina se nikada nisu slagali. Njega čini lanac luksuznih radnji, gde se može pronaći sve – od dekorativnih predmeta za kuću, preko kozmetike, pa sve do gardarobe i cipela. Sa tradicijom dugom preko 100 godina, jedni su od prvih lanaca koji u ponudi imaju i svoje jedinstvene kafiće, pa je tako moguće svratiti u Shoe bar, uzeti fini koktel i nastaviti sa kupovinom. Ukratko, na momenat živeti pravi Keri Bredšo život.

Celokupna zgrada dizajnirana je u saradnji sa JCDA – James Carpenter Design Associates, čiji je primarni cilj bio osmišljavanje nesvakidašnje staklene fasade. Upečatljiv dizajn zgrade i naizgled čudan arhitektonski potez, omogućio je stvaranje osećaja stapanja sa okolinom – zapravo, jednog velikog, urbanog javnog prostora, sa pogledom bez ograničenja koji omogućava novu vrstu iskustva za posetioce.

Iako je njihov prostor besprekorno i pažljivo dizajniran, na samom početku, istakao se Broadway bar, koji predstavlja viziju čuvenog arhitekte i dizajnera Rafaela de Cardenasa.

Bar se prostire na dva nivoa, a postojanje staklene fasade omogućava vam da ispijate svoj koktel sa pogledom na Broadwey, po kom je i dobio ime.

Editors choice