Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Da, muškarci su jednostavniji od nas, jer su neposredniji, a ta neposrednost je često brutalna – oni ne uvijaju i ne stavljaju do znanja i neće vas razumeti (ili ćete ih nervirati) i shvatiće to kao manipulaciju. I oni žele da budu prihvaćeni onakvi kakvi su, a najmanje što možemo jeste da to i pokušamo (umesto da se mrštimo i pokušavamo da ih prevaspitamo).

Oni gledaju druge žene

Muškarci su vizuelni tipovi i uživaju u prizoru ženske lepote i oblina. Svaki muškarac primećuje i vrednuje seksepil druge žene (osim svoje partnerke), čak i kad to ne pokazuje, a to nema veze sa njegovom privrženošću i vernošću.

Naučite da spustite dasku na šolji, bez drame

Ni oni ne drame što je spuštena – podgnu je, jer im je tako zgodno. Pa, vi je spustite, jer vam je tako zgodno. Zašto bi oni morali da steknu naviku da je spuštaju, posle korišćenja toaleta, kad od vas ne zahtevaju da je podižete? Ili instalirajte pisoar u svoje kupatilo, ako vam to baš toliko nagriza živce.

View this post on Instagram

The truth is, it doesn’t matter how tightly you hold on to certain people, because at the end of the day, what is meant for you will always be yours. Trust me when I say, the right people will choose you just as deeply as you choose them. You will not have to beg for the love you deserve. You will not have to quiet the way your heart beats against your chest. One day, you will be met where you are. One day, you will be someone’s favorite thing, and you will not be confused, you will not feel like you are fighting for someone who is not fighting for you. One day, you will understand that it never mattered how hard you held on to the wrong things, how much you tried, because the right things were always unfolding before you. The right things were always choosing to stay.- @rainbowsalt

A post shared by Whisky N’ Youth (@whiskyouth) on

Muškarci vole sport

Ne gunđajte zbog toga, makar se te sportske aktivnosti svodile na gledanje utakmica i mečeva. Ne morate to interesovanje da delite sa njima. Negujte svoja interesovanja i ne gunđajte, ma koliko vam se činilo da je vaše heklanje i baštovanstvo korisno, a njihov fudbal subotom služi samo kao izgovor da se skupe, piju pivo i ponašaju se kao tinejdžeri.

Ne gnjavite muškarce da idu sa vama u šoping

On će rado doći da vas “pokupi” kad završite kupovinu i da vam ponese kese, ali nema muškarca koji uživa u obilaženju butika, gledanju i isprobavanju. Njima je vaš šoping, kao vama njihov fudbal.

Editors choice