Da, muškarci su jednostavniji od nas, jer su neposredniji, a ta neposrednost je često brutalna – oni ne uvijaju i ne stavljaju do znanja i neće vas razumeti (ili ćete ih nervirati) i shvatiće to kao manipulaciju. I oni žele da budu prihvaćeni onakvi kakvi su, a najmanje što možemo jeste da to i pokušamo (umesto da se mrštimo i pokušavamo da ih prevaspitamo).

Oni gledaju druge žene

Muškarci su vizuelni tipovi i uživaju u prizoru ženske lepote i oblina. Svaki muškarac primećuje i vrednuje seksepil druge žene (osim svoje partnerke), čak i kad to ne pokazuje, a to nema veze sa njegovom privrženošću i vernošću.

Naučite da spustite dasku na šolji, bez drame

Ni oni ne drame što je spuštena – podgnu je, jer im je tako zgodno. Pa, vi je spustite, jer vam je tako zgodno. Zašto bi oni morali da steknu naviku da je spuštaju, posle korišćenja toaleta, kad od vas ne zahtevaju da je podižete? Ili instalirajte pisoar u svoje kupatilo, ako vam to baš toliko nagriza živce.

Muškarci vole sport

Ne gunđajte zbog toga, makar se te sportske aktivnosti svodile na gledanje utakmica i mečeva. Ne morate to interesovanje da delite sa njima. Negujte svoja interesovanja i ne gunđajte, ma koliko vam se činilo da je vaše heklanje i baštovanstvo korisno, a njihov fudbal subotom služi samo kao izgovor da se skupe, piju pivo i ponašaju se kao tinejdžeri.

Ne gnjavite muškarce da idu sa vama u šoping

On će rado doći da vas “pokupi” kad završite kupovinu i da vam ponese kese, ali nema muškarca koji uživa u obilaženju butika, gledanju i isprobavanju. Njima je vaš šoping, kao vama njihov fudbal.

Comments