Ako ovog leta planiraš lud i nezaboravan provod sa svojim drugaricama na nekom egzotičnom mestu, sigurno očekuješ i da upecaš nešto. Ok, bacila si udicu, on se upecao, šta sad?

Hodaj kao filmska zvezda. Polako izlazi iz vode i baci poneki zavodljiv pogled u njegovom pravcu. U početku ne moraš da ostvaruješ kontakt očima, malo rezervisanosti može biti vrlo privlačno. Vrati se do peškira. Možeš uzeti da mažeš mleko za sunčanje, sigurno će mu zapasti za oko tvoja lepa i sjajna koža i poželeće da je dodirne.

Pobrini se za “morski” look. Preplanula koža i talasasta kosa su dobitna kombinacija! Ne budi izveštačena, zaboravi na prese za kosu i tešku šminku, umesto toga možeš eventualno staviti malo vodootporne maskare. Dozvoli svojoj prirodnoj lepoti da dođe do izražaja!

slika 145 Budi boginja plaže

Budi skroz prirodna, zaboravi na peglanu kosu i tešku šminku

Budi zadovoljna sobom! I pre nego što dođeš na plažu ima stvari o kojima treba da brineš. Ukloni bubuljice, iščupaj obrve, izdepiliraj noge i bikini zonu, ako je potrebno vežbaj par nedelja pre početka letovanja i obavezno odaberi kupaći kostim koji odgovara tvojoj figuri. To su stvari koje se podrazumevaju, a koje nisu ni komplikovane, i još više će ti podići samopouzdanje i doprineti da se osećaš odlično i privlačno.

Comments