Red Bull #THESHOW je vebsajt koji će biti dostupan svega 90 dana, a preko kojeg možete da povežete svoj Instagram nalog kako biste kreirali sopstvenu virtualnu foto-izložbu i ekskluzivni film povodom ‘velikog otvaranja’. Kako biste počeli, jednostavno idite na www.redbulltheshow.com.

Vebsajt generiše jedinstven izveštaj povodom otvaranja vaše izložbe, uključujući intervjue sa specijalnim zvanicama koje gledaju i kritikuju kolekciju tvoje Instagram ‘umetnosti’ okačene na zidu.

RedBullTHESHOW StillImage 02 Budi domaćin svoje izložbe sa Red Bull #TheShow

Svaki put kada koristiš platformu, razvijaće se različiti scenariji i druge fotografije. Na tvoje fotografije će čak reagovati ili Mark Veber, vozač Infiniti Red Bull Racing-a ili olimpijska šampionka u alpskom skijanju Lindzi Von.

Lindsey Vonn RBTS 2 Budi domaćin svoje izložbe sa Red Bull #TheShow

Lindzi Von

Mark Webber RBTS 3 Budi domaćin svoje izložbe sa Red Bull #TheShow

Mark Veber

Krajnji rezultat je kreativni, personalizivani video, koji je potpuno jedinstven za tebe, a baziran je na tvom Instagram nalogu. Svoj film možeš da deliš na društvenim nalozima ili blogu ili da ga preuzmeš i sačuvaš (samo za PC i Android).

Kako biste pokrenuli aplikaciju idite na www.redbulltheshow.com uz pomoć svog mobilnog telefona (iOS/Android), tableta ili PC-a i povežite se sa svojim Instagram nalogom.

Comments