Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Budi moja muška metresa

Budi moja muška metresa

Ona možda nije lepa, ali ima nekog i pored tog nekog ima još jednu ili dve muške metrese. Da ubije dosadu. Njen partner je situiran i stariji, beskrajno dosadan i naporan i treba joj zabava. Tajna zabava. Da se igra, dopisuje, cima i viđa sa njima kad on nije tu. Da se razumemo, ona je kučka.

A metresa? Metresa se zaljubila. Za njega je ona kraljica, lepotica, boginja seksa, sve na svetu što nikad doživeo nije. I ne samo njemu, već i drugima, ali on to ne zna. On bi za nju ruku u vatru i on razume da je njoj teško i hoće da joj pomogne. Hoće da je spase od svega i svih i sakrije je u svoj zagrljaj. Samo što njoj to ni na kraj pameti nije. On trči na svaki njen poziv, ustaje iz kreveta u dva izjutra samo da bi joj pravio društvo i bio joj blizu. A nju je verovatno ispalio neko drugi, pa ga zove.

Ona se igra, za nju on je igračka koju će da baci i polomi kad joj dosadi. A jednom slomljeno, više se ne sastavlja. Ona uživa, a on pati. I trči na svaki njen mig, samo da bude tu. On je voli iako je hladna, on je želi iako nije njegova, on je čeka iako ona ne dolazi. On je prosto rezerva kada nema ništa bolje, kad je sama, očajna i tužna. A on se nada, o, kako se nada! Muška metresa je u stanju da se sa svima posvađa zbog nje, svima da zapuši usta braneći svoju princezu. I ne samo svoju, nju brani cela armija muškaraca raštrkanih po gradu, svako u svom krugu. A krugovi se prepliću….

Ona ide dalje a gde on da ide 1 Budi moja muška metresa

Ona ide dalje, a gde on da ide?

Kako se to završava?

Održava ona sve svoje kontakte godinama, dok joj trebaju, a onda bude slobodna, ali nijednu metresu ne ubacuje u prvi prsten. Nađe čiku koji može da ispuni njene velike prohteve, a nije zahtevan. I dok se nesrećne metrese opijaju u kafani ponavljajući njeno ime, ona živi život i traži nove žrtve jer je ove sažvakala i ispljunula. Onda jednog dana objavi na Facebooku da se udala! I blokira sve svoje intimuse bar na neko vreme. Oni lude i ne mogu da veruju, posle svega što su prošli sa njom, posle svih žrtvi i sveg truda, da ih odbaci… Ali razumeju je, naravno, i ne krive je. Ona je nesrećna, teška, neshvaćena. Kad popiju celu platu i otrezne se, čuvaju nadu da će možda, jednog dana, ipak biti nešto više od muške metrese i sa tom nadom odlaze u svet. Uteha im je što znaju da sa njim nije srećna, vide joj u očima, kao i varku da u njenom srcu ima mesta i za njih.

Izvori fotografija: thechart.blogs.cnn.com , www.chitty.wordpress.com   


Maja Marković, zaljubljena u književnost i ljude. U krizi briljira, pravi utešitelj. Pasivni optimista i kraljica drame u isto vreme. Slobodno vreme posvećuje knjigama i prijateljima. Zato ga i nema mnogo.

Editors choice