Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Budite deo Remake festivala u Berlinu!

Budite deo Remake festivala u Berlinu!

U saradnji sa agencijom za kulturni razvoj “Platoon”, Remake festival će se prvi put održati u Berlinu od 11. do 15. septembra. Kao festival kreativnih intervencija Remake želi da predstavi radove umetnika iz Srbije i regiona, a svi zainteresovani da učestvuju na festivalu u Berlinu mogu od danas da se prijave na konkurs putem linka.

Poziv je upućen umetnicima, dizajnerima ili grupama i organizacijama u kategorijama: izložba ili instalacija, predavanje ili predstavljanje projekta, radionica i urbana intervencija. Predlozi bi trebalo da se bave temom remake-a u oblastima dizajna proizvoda/nameštaja, interaktivnih medija, intervencija u javnom prostoru, DIY projekata, reciklaže i upcycling-a.

Sollene Mennger  lordsm reciklirani luksuz01 Budite deo Remake festivala u Berlinu!

Konkurs će biti otvoren do 9. juna

Autori odabranih radova putovaće u Berlin, a njihovi projekti biće predstavljeni tokom festivala u “Platoon Kunsthalle” u Berlinu. Svi koji žele mogu da učestvuju na konkursu i sa više projekata, a detaljni uslovi i formular za konkurisanje se mogu naći na sajtu Remake festivala. Konkurs će biti otvoren do 9. juna.

Remake festival želi da otvori nove vidike o mogućnostima stalne i ponovne upotrebe ljudskog stvaralaštva. Kreativne intervencije u polju redizajna i reciklaže pokazuju kako se stare stvari i vrednosti pretvaraju u nove usluge i ideje.

Remake se tokom protekle godine predstavio publici na nekim od najvećih kulturnih događaja u zemlji, kao što su Mikser festival, Exit, Warrior’s Dance Festival i Share konferencija. Tokom festivala u Beogradu, na brojnim radionicama i predavanjima učesnici su mogli da se upoznaju i rade sa nekima od najznačajnijih umetnika, dizajnera i stručnjaka iz oblasti kojima se bavi Remake.

Saradnja sa “Platoon”-om omogućava predstavljanje ideja i umetnika Remake festivala i Remake kulture svetskoj javnosti. “Platoon” je agencija za kulturni razvoj i mreža radikalnih umova iz celog sveta, koji razmenjuju znanja i sarađuju. U Berlinu i Seulu, u “Platoon Kunsthalle” kreira se prostor za delovanje različitih subkultura kroz događaje, izložbe, radionice i predavanja. U programu “Platoon”-a podjednako su zastupljeni street art, grafički dizajn, performansi, digitalna umetnost, moda, film, žurke, kao i političke intervencije.

Dugoročna saradnja između Remake i “Platoon”-a nastaviće se posetama brojnim svetskim i evropskim kulturnim centrima.

Editors choice