Ove tehnike zavođenja su lake za savlađivanje, vrlo lako možete postati kraljica ćaskanja. Već na prvom sastanku možete ga potpuno opčiniti. Dajemo nekoliko sugestija koje će sigurno upaliti.

– Ne završavajte njegove rečenice.

– Ne požurujte ga da završi s pričom.

– Iako muškarci vole da pričaju o sebi, znajte da postoji razlika između postavljanja pitanja i ispitivanja.

– Ne preterujte sa isuviše intimnim pitanjima, čak i ako ste iz “zamaskirali”.

– Ukoliko želite da ga opustite, postavljajte pitanja koja mogu da ga navedu na dalju priču. I zato, ukoliko vam, na primer, kaže da se upravo vratio sa odmora iz Italije, pitajte ga kako mu se svidelo, šta je video, šta doživeo… Ni slučajno nemojte da prokomentarišete kako tamo idete često zbog posla. To će ga blokirati, jer ste (nenamerno) priču preusmerili na sebe i svoj posao.

– Takođe, ukoliko je moguće postavljajte takva pitanja na koje je nemoguće odgovoriti jednom rečju. Radije postavljajte ona koja mogu da izazovu emotivne reakcije. Na primer, umesto da pitate: “Da li voliš sladoled?”, recite: “Zašto uživaš u sladoledu?”

– Pričajte o sebi, ali ako ne želite da odgovorite na neka pitanja – nemojte. Nasmejte se i prećutite. Ili recite: “Dragi, ne tiče te se”.

tumblr m547icopBk1qdbbywo1 500 Budite kraljica ćaskanja

Budite spremne na sve!

– Ne trudite se da prekinete tišinu. Neki muškarci namerno prave stanku u razgovoru kako bi videli vašu reakciju. Ne padajte na tako niske trikove. Postoji mogućnost da ćete reći nešto neprimereno što će učiniti da delujete nervozno. Ukoliko ste rekli šta ste hteli, zaćutite i čekajte njega da progovori.

Šta nikako ne smete reći na prvom sastanku

– “Uzeću sok od pomorandže. Dobila sam, pa me alkohol čini još nadutijom.”

– “Moja poslovna ambicija? Da se udam za bogataša i penzionišem!”

– “Moj bivši? Bio je pravi psihopata. Jednom me je ceo dan držao zaključanu u kupatilu zato što sam ga nervirala svojom pričom za koju je rekao da je zvocanje.”

– “Moja mama kaže…”

– “Ne izgledaš baš snažno.”

– “Koliko si se tačno zabavljao sa njom? Kako se zove? Kako izgleda? Kakva je bila u krevetu? Viđate li se i dalje? Da li je i dalje voliš?”

– “Bankar? Radiš u kreditnom odeljenju. Jadan ti!”

– “Koliko zarađuješ?”

– “Ne znam šta da radim. Osećam se potpuno izgubljeno. Ne volim posao koji radim, a opet ako dam otkaz od čega ću da živim…”


Gospođica O veruje u pravu ljubav i u seks.

Comments