Umorile ste se od višedecenijskog tavorenja po vezama koje nemaju drugog ishoda osim da vas ostave sa slomljenim srcem, povećim računom za telefon i, ako baš nemate sreće, vucaranjem po sudovima sa zahtevom za alimentaciju? Pre nego što pomislite da je red da se povučete iz prometa, odgajite decu da vam što pre podare unuke, pa da se tešite time da je bolje biti nečija baba, nego samo baba, razmislite – ima još mnogo toga da se proba…

Seksolozi tvrde da žena između 30. i 40. dostiže vrhunac svoje seksualnosti i da i posle 40. održava taj libidinozni nivo. Ono što vam, ako ste u ovoj starosnoj grupi, takođe ide na ruku jeste fakat da ste do 34. prihvatile sebe onakvima kakve jeste i da ste konačno počele da volite svoje telo. Vidite, možda se ništa ne može porediti sa čvrstim devičanskim telom tinejdžerke koje ste nekada posedovale, ali samopouzdanje koje ste stekle oslobađanjem od adolescentskih kompleksa šljaka u vašu korist stavljajući vas ispred mlađih i lepših primeraka populacije. Da ne pominjem da je (seksualno) iskustvo na vašoj strani i da to što vi umete da uradite neiskusne klinke ne umeju ni da izgovore. Kada ste sagledale ove aspekte, ostaje vam da se ispravite, podignete sise i nađete sebi nešto muško… bar deset godina mlađe od vas.

Mali signali su SOS za ljubav Budite kuguarka, ali oprezno!

Pre nego što pribavite sebi ovaj trofejni muški primerak na kome će vam zavideti i duplo mlađe komšinice, morate sebi ustanoviti par pravila kako biste maksimalno uživale u ovoj vezi.

Comments