Svaka devojka koja je sama i u potrazi za onim pravim već ima neki šablon kada su prvi sastanci u pitanju. Tu je već i proverena odevna kombinacija, nove cipele na štiklu, tašna u koju staje sve što im može biti potrebno da poprave šminku, kosu… One imaju i već pripremljene odgovore na pitanja, znaju tačno kada da se nasmeju, šta da rade.

I, gde je tu onda zabava? Prvi dejt postaje rutina, kući se vratite smorene i ni ne poželite da odete na drugi dejt! Iskočite iz šablona i uradite nešto drugačije! Idite na prvi dejt sa nekim ko vam se dopada bez šminke! Da, dobro ste pročitale – ne šminkajte se za prvi dejt!

Ukoliko nanesete toliko šminke tako da bukvalno stavite masku na lice, ni ne postoji šansa da vas osoba sa kojom ste izašle na prvi dejt zaista upozna i prepozna vašu unutrašnju lepotu!

Ukoliko vas još nismo ubedili, dajemo vam još razloga za odlazak na dejt bez šminke!

Bez šminke Ne šminkaj se za prvi dejt 1 Budite svoji i bez šminke na prvom dejtu, jer vam se može

Morate da izgradite samopouzdanje

Razmislite da li se stvarno osećate sigurnije i lepše sa šminkom ili ste jednostavno navikle da se predstavljate u nekom drugom svetlu i postala vam je rutina svakodnevno kompletno šminkanje. Šminka možda na kratko može da učini da se osećate bolje, ali je daleko bolje i dragocenije da naučite da gradite dugoročno samopouzdanje. Ukoliko ne možete da prihvatite sebe bez šminke, vi svakako niste spremne za vezu!

Comments