Ukoliko sve prođe dobro, znaćete da je zainteresovan

Zar vam ne bi bilo draže da znate da ste ga očarale u patikama, sa vezanom kosom i bez šminke, nego da je pao sa nogu kada vas je video u top izdanju? Ukoliko se i zaljubi u vas u top izdanju, uvek ćete biti pod pritiskom da morate dobro izgledati i nećete moći da se opustite. Ukoliko mu se dopadnete u opuštenoj varijanti, zamislite koliko će mu se tek onda dopasti kada se doterate za neku važnu priliku.

20 najuticajnijih modnih blogera na svetu 4 Budite svoji i bez šminke na prvom dejtu, jer vam se može

Neka bude po vašem

Ako vi preterano uložite energiju u sređivanje za njega, on će verovatno shvatiti ili da je mnogo važan u vašem životu, ili će ga uplašiti šta li vi onda očekujete od njega. Ako se ne sređujete previše, izgledaće da ste tu, jer ste tako želeli, ali nemate nikakva očekivanja i planove. A tako je mnogo bolje, jer nema pritiska.

Jednakost polova

On će svakako doći bez šminke, pa zašto onda i vi ne biste došle bez šminke? Ukoliko ste žena koja radi i zarađuje, koja je jaka i samostalna, da li onda želite da ostavite utisak neke očajne žene koja toliko svog vremena i truda ulaže da bi impresionirala muškarca? Pobogu, imate vi pametnija posla!

Lenka Gatić

Comments