Pod pokroviteljstvom AIK Banke, Grazia shopping night i ovog proleća organizuje pravu poslasticu za sve kupoholičare i trendsetere! Grazia shopping night održaće se u petak, 13. maja, od 17 časova do ponoći, u Knez Mihailovoj ulici i na Bulevaru kralja Aleksandra. Uz ponudu keš kredita i kreditnih kartica AIK Banke nikada nije bilo lakše biti u trendu.

Keš krediti sa fiksnom kamatom od 7,95% i EKS-om od 11,54%, uz mogućnost refinansiranja i fiksnom ratom, idealni su za strastvene kupoholičare. Platne kartice bez kamate sa periodom otplate na 3, 6, 9 ili 12 meseci, koji korisnici sami biraju, neodoljiva su pogodnost za sve trendsetere kojima je važno da među prvima imaju stvari iz najnovijih modnih kolekcija.

GSN Budite u trendu uz AIK Banku

Pored povoljnih keš kredita i kreditnih kartica, AIK Banka svojim klijentima nudi novitete svetskog bankarstva, i diktira trendove u tom segmentu.

Prestižni britanski ekonomski magazin INTERNATIONAL BANKER je 2015. godine, pod pokroviteljstvom FINANCIAL TIMES u okviru svojih nagrada BANKING AWARDS dodelio AIK Banci dva priznanja: za najbolju komercijalnu banku u Srbiji i najinovativniju banku u sektoru rada sa stanovništvom.

Comments