Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Burn Studios takmičenje za DJ rezidenturu

Burn Studios takmičenje za DJ rezidenturu

Šest dana pre kraja prvog kruga Burn Studios takmičenja za DJ rezidenturu na Ibici, potvrđen je i poslednji mentor – superstar Avicii! On će, kao šesti član tima koji čine zvezde Fatboy Slim, Joe Goddard iz projekta Hot Chip, Maceo Plex, Solomun i Steve Lawler, voditi muzičke radionice za finaliste u drugom krugu takmičenja. Talentovani DJ-evi koji se plasiraju do ove faze imaće neponovljivu priliku da unaprede svoj zvuk uz najveća imena sveta elektronske muzike, a troje pobednika dobiće letnje angažmane u nekim od najpoznatijih klubova Ibice!

Imaš još šest dana da napraviš prvi korak ka ostvarenju sna! Za učestovanje u prvom krugu, potrebno je da kreiraš DJ miks u trajanju od 15 do 20 minuta, koji će sadržati bar jednu pesmu sa aktuelne Beatportove top 100 liste, i da ga dostaviš do 18. marta u 23.59h putem linka. Pobednike će proglasiti žiri koji čine Vlada Janjić, jedan od najeminentnijih domaćih DJ-eva, i Dejan Milićević i Marko Milosavljević iz Burn DJ tima.

Avicii 2 Burn Studios takmičenje za DJ rezidenturu

Šest dana pre kraja prvog kruga Burn Studios takmičenja za DJ rezidenturu na Ibici

U drugom krugu, učesnici će se takmičiti na žurkama koje će biti organizovane širom Srbije, a jedan finalista iz naše zemlje, zajedno sa predstavnicima iz ostalih zemalja, provešće čak 13 nezaboravnih dana na događaju International Music Summit na Ibici, od 20. maja do 2. juna. U tom periodu, oni će učestvovati u intenzivnom mentorskom programu i iskusiti neverovatni clubbing Ibice, a nakon toga, biće izabrana tri pobednika koji će dobiti letnje rezidenture u klubovima među kojima su Café Mambo i Sankeys, kao i mesečnu platu i smeštaj na ostrvu.

Za svega pet godina od početka karijere, mladi Šveđanin Avicii napredovao je do velike internacionalne zvezde koja puni arene širom sveta i čiji hitovi među kojima su Seek Bromance, My Feelings For You, Silhouettes osvajaju prva mesta top lista. Nastupao je na Ultra Music festivalu sa Madonnom, organizovao dobrotvornu turneju vrednu milion dolara i sarađivao sa poznatim modnim kreatorom Ralfom Lorenom (Ralph Lauren).

Editors choice