Trend koji nas već neko vrijeme prati, trenutno doživljava svoj veliki modni boom: Katy Perry, Mary-Kate i Ashley Olsen, Lady Gaga, Rachel Zoe kao i sve moje prijateljice okitile su se glomaznim prstenjem poznatijim kao cocktail rings.

553 modna kombinacija coco modna kolekcija 74279 596216533 full Buy me a cocktail ring!
Trend cocktail ring prvi put je uveden za vrijeme prohibicije u SAD-u  na ilegalnim koktel zabavama. Naime na tako glamurozan način američke dame kršile su zakon posežući za čašicama alkohola što je tada bilo zabranjeno. To ih je uzbuđivalo, a hvalile su se kako to ipak čine u velikom stilu. Tako su naravno, sa tankim čašicama u ruci pokazivale i kakvim bogatstvom raspolažu pokušavajući nataknuti na nju što veći komad zlata i dragog kamenja vrijednog milijune dolara.

prohibicija Buy me a cocktail ring!
Danas, cocktail ring nema značenje statusnog simbola, nosimo ga samo radi njegove ljepote, a budući da se može nabaviti u velikom rasponu cijena, od jeftine bižuterije pa do milijunski vrijednih unikatnih komada, svatko si ga može priuštiti i njime obratiti pažnju na svoje netom uređene noktiće.

cocktail rings Buy me a cocktail ring!

Trend koji se prije vezivao samo za posebne prigode, danas se viđa u svakodnevici, tako da na popodnevnoj kavici nerijetko možete zapaziti cijelu plejadu raskoši na ženskim prstićima kako za svojim stolom, tako i kod susjednog društva. Hraneći svoju glad za blogerskim trendovima zapazila sam blogersko ludilo za jednim posebnim komadom nakita koji svaka blogerica želi ili posjeduje. To je YSL cocktail ring koji izgleda postaje must-have u rangu Chanel torbica ove godine.
38609 110286492357952 109185092468092 71772 1611299 n Buy me a cocktail ring!
Najnoviji trend prstenja u neonskim bojama, sa ogromnim šarenim cvijećem ili perjem oduzima dah, ali ako stvarno želite komad nakita koji će zauvijek imati mjesto ne samo u vašim kutijicama za nakit nego i na vašoj ruci kroz desetljeća odaberite pravi vintage komad boje starog zlata ili srebra i vječna ljubav je zagarantirana.

ysl rings Buy me a cocktail ring!

YSL prstenje


Josipa Lijović je vedra studentkinja iz Zagreba koja slobodno vreme troši uživajući u prijateljskim druženjima uz kaficu i svojoj velikoj strasti – modi, o kojoj s užitkom piše na svom blogu Baby Loves Fashion. “Svako od nas bi trebalo da se potrudi da bude što bolja verzija sebe samog” je krilatica po kojoj živi i koja se često može čuti iz njenih usta.

Comments