Bob Kunze-Koncevic, generalni direktor Campari grupe dodaje: “Uzbuđen sam zbog predstavljanja ovogodišnjeg Campari kalendara i BitterSweet kampanje, koja nam omogućava da još jednom proslavimo jedinstvenost Campari brenda.  Kejt Hadson savršeno predstavlja dva suprotna ukusa Campari-a, što je omogućilo da Mikelanđelova kreativnost dođe do izražaja i dalo kalendaru pravi balans između modernog i klasičnog.”

calendar campari 8 Zanosna Kejt Hadson u Campari kalendaru calendar campari 10 Zanosna Kejt Hadson u Campari kalendaru

Javnost se poziva da iskaže svoje mišljenje i zauzme stranu time što će dati svoj glas svom kandidatu na Campari društvenim mrežama. Ekskluzivan sadržaj biće dostupan tokom trajanja kampanje i putem posebne online platforme koja je kreirana kako bi korisnici mogli da reše BitterSweet test i otkriju kojoj strani zaista pripadaju i, što je najvažnije, glasaju i zauzmu stav!

calendar campari 11 Zanosna Kejt Hadson u Campari kalendaru calendar campari 12 Zanosna Kejt Hadson u Campari kalendaru calendar campari 13 Zanosna Kejt Hadson u Campari kalendaru

Campari kalendar se štampa u samo 9,999 primeraka i neće biti dostupan u prodaji, ali će biti uručen prijateljima Campari brenda širom sveta.

Comments