Preuzimajući jednu od glavnih uloga u najnovijoj adaptaciji filma “Čarlijevi anđeli”, dvadesettrogodišnja glumica Ella Balinska je zvanično postala jedan od najzgodnijih holivudskih regruta. U nastavku te očekuje sve što treba da znaš o novoj glumačkoj sili. Ko je Ella?

Premijera filma koja je zakazana za 15. novemabr ove godine donosi nam novu priču i nove uloge. Javnosti su već dobro poznata lica Kristen Stewart, koja je “mesto pod zvezdama” zauzela još ulogom Belle u vampirskoj sagi “Sumrak”, kao i Naomi Scott, koju smo nedavno gledali u ulozi princeze Jasmin u ekranizaciji Diznijeve bajke “Aladin”. A ko je treći član nove postavke? Pažnju medija je privukla harizmatičnom pojavom, vrhunskim stilom i elegancijom. Ella Balinska poseduje sve predispozicije da postane nova filmska ikona. Mlada glumica dolazi iz poznate porodice. Njena majka je bivši britanski model Lorraine Pascal, a otac poljski preduzetnik Kaz Balinski-Jundzili. Kao dete “mešovitog” braka, Ella je u tinejdžerskom periodu bila pomalo zbunjena sopstvenom pojavom u društvu u kom nije pronalazila slične sebi. Međutim, kako sama kaže, vremenom čovek nauči da je najvažnije biti iskren prema sebi, prihvatiti sebe takvog kakav si, a pravi ljudi će pronaći put do tebe. Njen entuzijazam i vera u sopstvenu ličnost, dovele su je do uloge koja će joj nesumnjivo ovoriti put ka internacionalnoj slavi.

Njeno oduševljenje i ponos najskorijim filmskim projektom pokazuje i činjenica da sa ushićenjem na društvenim mrežama svakodnevno deli objave vezane za predstojeću premijeru, kao i ostale poslovne poduhvate, među kojima je saradnja sa modnim brendom Kurt Geiger. Ova multitalentovana devojka, pored glumačkog, poseduje i talenat za modeling. Pre nepune dve godine pozirala je ispred fotografskog objektiva, i zasijala kao zaštitno lice brenda za kolekciju jesen/zima 2019. Jasne crte lica, energičan pogled i moćan stav, da, sasvim je jasno zašto je izbor dizajnera pao baš na Ellu! Ako još nisi čula za nju, pa gde si bila do sad? Ako film nije bio dovoljan razlog da upamtiš njeno ime, zar ova kampanja nije privukla tvoju pažnju? Da priča bude bolja, Ella je sa svojim pratiocima na Instagramu nedavno podelila informaciju da je radila za ovaj brend, ne samo kao manekenka, već i kao saradnik u prodaji muške kolekcije obuće. Ludilo, zar ne? Ona je pravi dokaz da se uspeh gradi korak po korak, stepenik po stepenik, do samog vrha!

Comments