Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Posmatrala sam sa divljenjem kako taj trik izvodi jedan veoma prosvetljen čovek i nisam sigurna da li ću ga ikad savladati.

U svakom razgovoru je pažljivo slušao sagovornika i odobravajuće klimao glavom, a kad je hteo nešto da kaže, počinjao je sa da. Sagovornik, uveren u odobravanje svog izlaganja i svojih stavova, sada je gorljivo spreman da čuje šta gospodin ima da kaže. A on veoma nežno, ističući dobre strane zapažanja svog sagovornika, saopštava nešto sasvim drugačije, čak potpuno suprotno od mišljenja koje je sa toliko poštovanja uvažio i naizgled, spremno prihvatio.

Sukob mišljenja je izbegnut, jer za kreativni sukob, snage treba da budu barem jednake, opčinjeni sagovornik hvata sebe gde duboko razmišlja o tome kako je razumno i mudro sve što mu je gospodin rekao, na neki način uveren da i sam tako misli, samo to ili nije ranije uviđao ili nije umeo da izrazi.

Ljubaznost, razumevanje i nežnost, vođeni mudrošću i znanjem, moćna su oružja, čije sam dejstvo osetila na svojoj koži i gledala puno puta kako deluje na druge.

interview4 Čarobna reč DA (2. deo)

Učite od najboljih

Da u službi diplomatije vredi barem koliko nuklearno naoružanje u službi održavanja mira.

Jednom me je taj isti gospodin poučio šminkanju (!) na neverovatan način. Sreo me je sa osmehom i rekao divno izgledate, kao i uvek i taj vam ruž odlično ističe usne, i dok sam se široko nasmejana zahvaljivala na komplimentima, rekao je mislim da bi vam bordo-ljubičasta još bolje stajala.

Ne znam broj i marku svojih ruževa, ali kad ugledam tu boju, odmah znam da je to taj. I nema greške, svi primećuju kako mi dobro stoji.

Prvi deo pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice