#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Vreme je da isprobaš “Fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Čarobna reč Da (3. deo)

Čarobna reč Da (3. deo)

Koliko puta ste slušali i učestvovali u raspravama gde sagovornici jedan drugome sve glasnije govore ne, nisi u pravu, nije tako, grešiš, dok rasprava ne preraste u svađu sa vikanjem i demonstrativnim lupanjem vratima. Nekad je svađa dobrodošao ventil za nagomilani bes, ali ako ste rešili da nešto raščistite, negacija će odmoći svom snagom – porukom da je neko glup, nerazuman, da njegovo mišljenje i osećanja ne vrede i nemaju težinu zaista ništa nećete postići. To jest, postići ćete produbljivanje sukoba, a ne razrešenje ili pronalaženje kompromisa.

Možda vas ljuti to što neko govori i uopšte se ne slažete ni po jednom pitanju, ali to nije razlog da ne prihvatate da neko ima različit stav i mišljenje, ili da je to njegov način da vam saopšti kako se oseća.

Ako u raspravu umesto negiranja krenete sa potvrdom, čak i na najograničeniji način, recimo dobro, ti tako misliš, ja mislim drugačije, da krenemo od toga da se slažemo da se ne slažemo, lakše ćete pronaći izlaz i model koji će za oboje funkcionisati, nego ako uporno namećemo to da smo mi u pravu, a sagovornik nije.

7 sure shot ways to get him to say yes faithful Čarobna reč Da (3. deo)

Ako ne želite da se svađate, samo upotrebite čarobnu reč i sprovedite trik prihvatanja svega čime sagovornik želi da vas izazove

Bilo da se raspravljate sa partnerom, kolegom, prijateljem, privremenim saradnikom na nekom poslu, dozvola da svako bude to što jeste i ispolji svoje stavove i predloge staviće raspravu u pozitivan kontekst.

Transformacija svađe u kreativno traženje rešenja neće vam dati osećaj da ste nekog nadmudrili, pokazali mu gde mu je mesto i pobedili – neće nahraniti vaš ego – ali će poslužiti na duže staze kao model za postizanje radne i demokratske atmosfere, u kojoj nije zabranjeno suprotstaviti se i u kojoj iskrsavanje problema nije razlog za sukob, nego za konstruktivno pronalaženje rešenja.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice