Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Svi pričaju o važnosti zdravih navika koje će nam pomoći u ostvarivanju naših ciljeva. Dok mnogi govore o njima, neki od nas se i dalje bore da shvate kako da ih izgrade. Koliko god se trudile, uvek se vratimo starim navikama. Jedan od mogućih razloga zbog kojih se ovo dešava jeste strogi režim koji sebi namećemo iznenada i preterano. Izmoren organizam posle nedelju dana posustaje i ponovo smo na početku. Zbog toga je važno da postepeno menjamo našu rutinu. Prvi korak ka dugoročnom zdravlju jeste pravilna ishrana, a Medical Medium je prva stanica.

View this post on Instagram

JOIN ME LIVE ON INSTAGRAM & FACEBOOK TOMORROW! TIPS FOR IMMUNITY, CHRONIC ILLNESS, COLDS & FLUS! _ I’m going live at 10am Pacific time / 1pm Eastern time tomorrow (Tuesday Nov 12th) on Instagram Live for my 7-Day Cold & Flu Ultimate Toolkit Giveaway. I’ll be doing a Facebook Live right after my Instagram Live. I’ll be sharing my top tips, tools and strategies for strengthening your immune system and warding off chronic illnesses and symptoms, colds and flus. Learn how to protect your health and build your immune system in this Live! _ How to Join Me Live: INSTAGRAM LIVE 1. Follow @MedicalMedium on Instagram. _ 2. Turn on your story notifications for the @medicalmedium account. _ 3. Tune in tomorrow, Tuesday, November 12th, to the Medical Medium Instagram page at approximately 10am Pacific time / 1pm Eastern time to join me live. If the Instagram Live doesn't start on time, it will start soon after. We appreciate your patience as sometimes there are technology glitches that cause delays. _ FACEBOOK LIVE 1. Follow @MedicalMedium on Facebook. _ 2. While on the Medical Medium Facebook page, click "Following". Click the arrow next to Following and turn your notifications on. _ 3. Tune in to the Medical Medium Facebook page tomorrow, Tuesday, November 12th at approximately 10:45am PT, which is 1:45pm ET to join me live. If the Facebook Live doesn't start on time, it will start soon after. We appreciate your patience as sometimes there are technology glitches that cause delays. _ I hope you'll join me! #medicalmedium

A post shared by Medical Medium® (@medicalmedium) on

Anthony William je stručnjak za wellness, koji uz pomoć svog youtube kanala Medical Medium svakodnevno daje smernice svima koji žele da poboljšaju svoje zdravlje. Anthony tvrdi da je kao četvorogodišnjak osetio da ima dar kojim je otkrio lekovita svojstva različitih vrsta voća i povrća. Zahvaljujući znanju koje poseduje, on je u stanju da “oslušne” potrebe svakog tela, i da otkrije šta je to što mu nedostaje. William tvrdi da je kao dečak dijagnostikovao rak pluća kod svoje bake, što su kasnije potvrdili i lekari. Osim što ume da prepozna sa kojim zdravstvenim problemima se neko bori, on istovremeno nudi rešenje za njihovo otklanjanje. Impresivno, zar ne?

Kako bi podelio svoje veštine sa što većim brojem ljudi, počeo je da piše knjige, a o njihovoj popularnosti govori činjenica da je postao best-selling autor New Yor Times-a. Naišao je na dobar prijem, kako kod publike, tako i kod javnih ličnosti koje se kunu u delotvornost namirnica o kojima piše. Među poklonicima njegovih učenja nalaze se i Gwyneth Paltrow, Robert De Niro i Naomi Campbell. Pored knjiga, dostupni su ti i nalog na Instagramu, kao i pomenuti youtube kanal, te samo treba da odabreš šta ti najviše odgovara i upustiš se u energybust avanturu. Premda svakodnevno slušamo o tome kako je važno da “pojedemo svoju salatu” jer, tako treba, Anthony nudi potpuno nov pogled na ulogu ishrane u našem zdravlju. Treba da budeš zahvalna, jer se čak 70% našeg imuno sistema nalazi u crevima. To znači da ti svojim izborima imaš najveću moć nad svojim zdravljem. E sad, kako je sam pojam wellnessa prerastao svoju kategoriju, i postao masovni trend koji nismo sigurni kako da sledimo s obzirom na to da postoji toliko različitih teorija i saveta koji nam objašnjavaju nove metode za xy rezultate, mi se okrećemo “nerizičnim” sredstvima: hrani. Kao zagovornik zdrave ishrane i periodičnih dijeta, Medical Medum nam donosi listu od pet čudotvornih namirnica i sve što treba da znaš o njima.

Editors choice