Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

“Čekajući zimu”: Projekcija filma koja se ne propušta

“Čekajući zimu”: Projekcija filma koja se ne propušta

Pravi mali zimski, i to filmski, spektakl očekuje vas 4. februara u Domu omladine, koji organizuje Outdoor Collective, udruženje građana koje deluje kao platforma za sve entuzijaste Srbije koji se bave aktivnostima u prirodi. Samo dešavanje počinje u 20h, kada će se najpre predstaviti Gorska služba spasavanja, a zatim ce uslediti projekcija njihovog kratkog filma. Posle njih će se svojim kratkim filmom predstaviti Avanturija, organizacija koja se bavi promocijom skijanja.

Čekajući zimu Čekajući zimu: Projekcija filma koja se ne propušta

Nakon toga, sledi prava poslastica – projekcija glavnog filma – “Fade to winter” ili “Čekajući zimu”. Reč je o najnovijem filmu iz Matchstick produkcije, koji prikazuje najbolje sportiste današnjice i njihovu nepokolebljivu posvećenost skijanju. Čak i kada su suočeni sa teškim vremenskim i drugim uslovima, ovi skijaši posežu za kreativnošču i inspiracijom duboko u sebi kako bi iz svake situacije izvukli najbolje. Bez obzira na vremenske uslove i na napor koji je potreban da bi se došlo do sledeće lokacije “loš dan na skijanju je i dalje bolji od dobrog dana na poslu”. Kako leto postepeno prelazi u jesen i konačno sklizne u zimu, prave se planovi za naredno skijanje i u tom trenutku sva energija usmerava se na povratak planinama.

Čekajući zimu1 Čekajući zimu: Projekcija filma koja se ne propušta

Film “Čekajući zimu” se fokusira na zabavu, zato što je to suština skijanja, jednako kod početnika, kao i kod profesionalaca. Bilo da se juri dubok sneg u Japanu, zabavlja sa lokalcima u Novoj Engleskoj, traže nove staze na Aljasci, ili prave skakaonice u nedođijama Islanda, svaki segment ovog filma prikazuje goruću želju u svakome skijašu da izađe na sneg.

Čekajući zimu2 Čekajući zimu: Projekcija filma koja se ne propušta

Spektakularne scene sa Aljaske, Islanda, Britanske kolumbije, Japana, Kolorada, Italije i Nove engleske, delo su devet skijaša koji ozbiljno pomeraju granice u sportu kojim se bave. Uloge tumače Markus Eder, Bobi Braun, Mišel Parker, Mark Abma, Taner Reinvil, Eron Blank, Džejms Heim, Šon Džordan, PK Hunder i drugi.

Editors choice