Proslava rođendana u bikiniju

Odrina Patridž (Audrina Patridge), poznata po MTV seriji “The Hills”, svoj 26. rođendan proslavila je pored bazena MGM Grand u Las Vegasu.

audrina patridge 435 Celeb News

Kanski festival

U Kanu su povodom festivala mnoge zvezde, kao što su Penelope Kruz (Penélope Cruz) i Džoni Dep (Johnny Depp), zvezde čuvenih “Pirata sa Kariba” (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides), novinarima su pričali o najnovijem nastavku filma.

penelope cruz 660 Celeb News

Neumorni Kardašijanovi

12. juna izlazi šesta sezona popularnog reality show-a, koji je poprilično obogatio članove porodice.

kourtney kardashian keeping up season 6 campaign white hot 050311 481x652 Celeb News

Kortni Kardašijan (Kourtney Kardashian) sve više pokazuje fantastičan osećaj za modu i pored silnih obaveza uspeva čak i da diktira trendove.

kourtney kardashian 435 Celeb News

Vampirica na suncu

Ešli Grin (Ashley Greene), uprkos raskidu sa Džoom Džonasom (Joe Jonas) i u neformalnoj i opuštenoj odeći uspeva da izgleda fantastično.

ashley greene 435 Celeb News

Italijo, čuvaj se

MTV-jev rijaliti šou “Jersey Shore” će četvrtu sezonu snimati u Italiji. “It’s a Jersey Thing”… In Italy? “I’m just saying…”

pauly d 660 Celeb News

Pauza za kafu

Modni magnat, mlada Meri Kejt Olsen (Mary-Kate Olsen) je toliko zauzeta da kafu uspeva da popije dok izlazi iz hotela, što objašnjava njenu zanimljivu frizuru…

ashley olsen 435 Celeb News

Tridesete su zakon

Poznata Američka komičarka Tina Fej ( Tina Fey), sa osmehom pokazuje svoj trudnički stomak. Inače, glumica igra u popularnoj seriji “30 Rock”, ima četrdeset godina i čeka drugo dete. Svaka čast za Tinu!

tina fey 435 Celeb News

Britni se vratila

Britni Spirs (Britney Spears) blista sa naslovne strane magazina “Harper’s Bazaar” i najavljuje veliki povratak na scenu. Na slikama zaista izgleda bolje nego ikada, a u časopisu govori o tome kako se sprema za letnju turneju, priča o novom albumu i o mnogim drugim temama.

britney spears harpers bazaar cover copy picnik Celeb News britney spears 0611 1 xl gallery main Celeb News britney spears 0611 6 xl gallery main Celeb News

Megan, srećan dvadeset peti rođendan!

16. maja ova lepa glumica je napunila (tek) 25, a već je srećno udata i jedna od najpoznatijih i najlepših žena na svetu. Pitam se šta li je poželela kada je duvala svećice?

megan fox tattoo picture Celeb News

Lilo

Lindzi Lohan (Lindsay Lohan) obećava da više nikada neće da pije, da se drogira, da krade i nada se da više neće morati toliko vremena da provodi po sudovima.

Nemojte se smejati, devojka je ozbiljna!

Samo, pitam se šta će onda raditi?

Snimati nastavak “Klopke za roditelje”? Ipak joj je to najuspešniji film. Možda se se vratiti pevačkoj karijeri, snimiti duet sa Kim ili Paris, ko zna.

444 Celeb News

Gaga

Velika zvezda je sada u fazonu monahinje. Tako se pojavila u studiju u Londonu i to joj nije prvi put da fura ovaj fazon. Ok, to može, ali štikle u obliku penisa su no no. Tako su barem rekli producenti “Američkog Idola” (American Idol), pa su štikle cenzurisane. Možda je i zbog toga rešila da se drži “sigurnog” look-a časne sestre.

Lady Gaga like flying nun Celeb News

Anastasija Milojević je diplomirani ekonomista koji obožava fotografiju, modu i muziku (bez koje je dan nepotpun). Retko, ali rado slika, a sada najčešće bloguje na Butterfly Dreamer. U potpunosti se slaže sa Marilyn Monroe: “Dajte devojci prave cipele i osvojiće svet!”

Comments