Svake nedelje ćete imati prilike da vidite šta poznati objavljuju na svojim Instagram profilima, koliko su aktivni, kreativni i šta rade kada se kamere ugase ili baš onog momenta kada se upale. Ko ima profil na Instagramu može biti u toku sa svim velikim dešavanjima. Sve što se trenutno dešava na nedeljama mode, koncertima i svim velikim događajima, možemo videtu upravo na njemu.

Većina ljudi koji prate Rijanu (Rihanna) na Instagramu, znaju koliko je ona aktivna na ovoj mreži… Ona osim svojih slika, objavljuje i citate poznatih pisaca i delove iz nekih pesama. Ovog puta imaćete priliku da vidite jadan od poslednjih citata koje je Rijana objavila.

rihanna1 Celebrity Instagram: Citati, cipele, hrana i stil

Rijanu možete pratiti pod nikom @badgalriri

Poznata glumica iz serije “Revenge” i modna blogerka Ešli Madekvi (Ashley Madekwe), uvek nas pozitivno iznenadi svojim Instagram fotografijama. Jedna od poslednjih fotografija bila je fotografija njenih cipela i cipela njenih prijateljica.

ashley madekwe Celebrity Instagram: Citati, cipele, hrana i stil

Priznajte da i vama trebaju jedne ovakve?

Često imamo prilike da uživamo u slikama sa hranom koje objavljuju poznati. Kako u restoranima, tako i onoga što oni spreme. Ovoga puta Džesi Džej (Jessie J) britanska pop senzacija, objavila je tri domaća specijaliteta.

jessie j Celebrity Instagram: Citati, cipele, hrana i stil

Prinajte da ste posle ovoga i vi gladni?

Nijedna društvena mreža ne može da prođe bez nje. Ona je poznata starleta, rijaliti šou zvezda, kreatorka… Kim Kardašijan (Kim Kardashian) je aktivna i na ovoj mreži. Jedna od poslednjih fotografija iz njene kolekcija je slika sa još dve poznate sestre i gradonačelnikom Jonkersa (Yonkers).

kim kardashian Celebrity Instagram: Citati, cipele, hrana i stil

Žene sa stilom

Žena sa jednim od najboljih vokala na svetu Ališa Kiz (Alicia Keys) izuzetno vodi računa o svojim fanovima, samim tim što ažurno vodi svoj Instagram profil i pozdravlja svoje fanove, postavlja svoju obuću, to gde gostuje i čime se trenutno bavi…

alicia keys Celebrity Instagram: Citati, cipele, hrana i stil

Ovom slikom Ališa je svojim fanovima rekla da je lepo provela nedelju!


Srđan Kolarević sanjar je velikih stvari. Vodi se motoom stil je stav i ne voli ljude bez stava i ambicija. Kako je uvideo nedostatak muških modnih blogera, odlučio je da sam pokrene svoj fashion dnevnik, mesto gde iz svog ugla prikazuje modu i stil, jednostavnog naziva Simple Spectate.

Comments