Još jedna nedelja je za nama… Poznati svoje fotografije postavljaju brzo i tako se širi. Kao što smo već rekli, nove sezone serija i novi projekti su uveliko počeli, tako da nam je ova jesen raznolika. I ovoga puta uživamo u njihovim fotografijama iz prošle nedelje…

Poznata pevačica Eli Golding (Ellie Goulding) postavila je fotografiju iz Londona gde pozira pored svog plakata…

 Celebrity Instagram: Jesen je uveliko počela

Slatka Eli

Kako je za decembar najavljen jedan od najvećih modnih šouvova na svetu poznati modeli Vicotoria Secret-a redovno postavljaju svoje fotografije na ovoj mreži. Miranda Ker (Miranda Kerr) je objavila svoju fotografiju gde pozira u vešu, kao što je poznato za ove anđele.

Miranda Celebrity Instagram: Jesen je uveliko počela

Svi željno iščekujemo ovaj šou

Poznata muzička zvezda Sijera (Ciara) pozirala je za jedan od najpoznatijih muških magazina na svetu – “CQ”. Ona je na svom profila objavila kako je to izgledalo.

 Celebrity Instagram: Jesen je uveliko počela

Da li iščekujete ceo set fotografija?

Poznata rijaliti šou zvezda Kim Kardašijan (Kim Kardashian) poznata je po inovativnosti. Ona se ovoga puta za Noć veštica maskirala u tigricu…

 Celebrity Instagram: Jesen je uveliko počela

Kim kao debela tigrica…

Najpoznatiji kuvar na svetu Džejmi Oliver (Jamie Oliver) je neko ko je i te kako aktivan na svom Instagram profilu. Ovoga puta objavio je sliku sa nalepljenim brkovima.

 Celebrity Instagram: Jesen je uveliko počela

Zanimljiv Džejmi…


Srđan Kolarević sanjar je velikih stvari. Vodi se motoom stil je stav i ne voli ljude bez stava i ambicija. Kako je uvideo nedostatak muških modnih blogera, odlučio je da sam pokrene svoj fashion dnevnik, mesto gde iz svog ugla prikazuje modu i stil, jednostavnog naziva Simple Spectate.

Comments