Jedna od žena koja važi za najveću ikonu stila je svakako Ana Del Ruso (Anna Dello Russo). Ova urednica japanskog “Vogue”-a izuzetno je aktivna na svom Instagram profilu. Možete uživati u njenim street style fotografijama i modi. Ovoga puta fotografija njenog nakita sa jednog dana njujorškog fashion week-a.

anna dello russo Celebrity Instagram: Kada se kamere ugase

Priznajte da ste poželeli ove komade

Jedan od trenutno najpoznatijih modela Koko Roša (Coco Rocha). Nedavno smo imali prilike da baš sa njenog profila uživamo u malom izveštaju sa njujorškog fešn vika i vidimo sa kim se poznata manekenka družila u pauzama. To su svetski top modeli Naomi Kembl (Naomi Campbell) i Karolina Kurkova (Karolína Isela Kurková).

coco rocha1 Celebrity Instagram: Kada se kamere ugase

Prelepi super modeli

Neko ko je takođe aktivan na ovoj mreži je, verovali ili ne, američki predsednik Barak Obama (Barack Obama). On je objavio sliku kako ga podiže prijatelj, i morate priznati da izgleda zanimljivo.

barack obama Celebrity Instagram: Kada se kamere ugase

Da li bi voleli da i naš predsednik ima profil na Instagramu?

Još jedan model koji nas je izveštavao o fešn viku je svakako Marina Linčuk (Maryna Linchuk). Ona se slikala sa još dva modela ispod natpisa modnog kreatora Salvatora Feragama (Salvotore Ferragamo).

maryina lunchuk Celebrity Instagram: Kada se kamere ugase

Slatke su

Još jedan izveštaj iz bekstejdža. Poznata manekenka Karli Klos (Karlie Kloss) sa svojim prijateljima.

karlie kloss Celebrity Instagram: Kada se kamere ugase

Na pisti ozbiljno, privatno osmeh


Srđan Kolarević sanjar je velikih stvari. Vodi se motoom stil je stav i ne voli ljude bez stava i ambicija. Kako je uvideo nedostatak muških modnih blogera, odlučio je da sam pokrene svoj fashion dnevnik, mesto gde iz svog ugla prikazuje modu i stil, jednostavnog naziva Simple Spectate.

Comments