Svake nedelje se povećava broj poznatih ličnosti koje koriste Instagram. Ova aplikacija dopušta nam da objavljujemo raznorazne fotografije, od hrane, do svakodnevnih outfita, slika zgrada, soba modnih revija… Vidi se da poznati zaista uživaju objavljujući fotografije na poznatoj mreži. To koriste da pozdravljaju i svoje fanove.

Poznata pevačica sa Barbadosa, Rijana (Rihanna) je aktivna na Instagramu, ona objavljuje svakog dana makar po jednu fotografiju. Ovoga puta imamo fotografiju njenog prelepog lica, gde je svojom šakom prekrila jedno oko. Rijana važi za jednu od najlepših žena sveta, ona na svom Instagram profilu to svakodnevno i dokazuje, objavljujući fotografije bez šminke i u svakodnevnoj garderobi.

Screen Shot 2012 10 04 at 9.01.44 PM e1349401038900 Celebrity Instagram: Svi vole Instagram

Lepa Riri

Poznata glumica Džesika Alba (Jessica Alba) redovno iznenadi svoje fanove objavom neke fotografije na Instagramu. Poslednja koju je objavila ova lepa glumica bila je fotografija njene preslatke ćerkice, kako vežba.

bca2a76f0fd80445 0512dfbc0e2d11e29f5522000a1c9183 7.preview Celebrity Instagram: Svi vole Instagram

Zar nije preslatka?

Neke serije su počele, dok neke premijere još uvek čekamo. Jedna od one koju čekamo je serija ”The Lying Game”. Ali, tu su glumci serije koji nas svog dana obraduju po nekom fotografijom sa seta. Ovoga puta Aleksandra Čando (Alexandra Chando) objavila je fotografiju svojih kolega…

instagr.am lklkl Celebrity Instagram: Svi vole Instagram

Sigurni smo da se zabavljaju na snimanjima

Opšte je poznato da svi Viktorijini anđeli koriste ovu popularnu mrežu. Ovoga puta manekenka Doutsen Krus (Doutzen Kroes) je objavila fotografiju kako uči da čita neko dete. Deluje preslatko.

 Celebrity Instagram: Svi vole Instagram

Preslatke su

Poznata pevačica Kesi (Cassie) je objavila fotografiju na kojoj je u opisu napisala “Ovo je samo 1/8 cipela”. Zamislite samo kada se skupe sve… San svake devojke. Gomila cipela.

384282 416149748434880 650114791 n Celebrity Instagram: Svi vole Instagram

San svake devojke


Srđan Kolarević sanjar je velikih stvari. Vodi se motoom stil je stav i ne voli ljude bez stava i ambicija. Kako je uvideo nedostatak muških modnih blogera, odlučio je da sam pokrene svoj fashion dnevnik, mesto gde iz svog ugla prikazuje modu i stil, jednostavnog naziva Simple Spectate.

Comments