Poznata manekenka Anja Rubik (Anja Rubik) i njen dugogodišnji dečko Saša Knežević venčali su se prošlog vikenda u maloj crkvi na španskom ostrvu Majorka. U porodičnoj atmosferi, sa oko šezdeset zvanica i Anjom u prelepoj haljini ovo venčanje će pored kraljevskog i nedavno održanog venčanja Kejt Moss (Kate Moss) i Džejmija Hinsa (Jamie Hince) biti jedan od najlepših događaja ove godine.

Anjinu venčanicu je kreirao Piter Dundas (Peter Dundas) koji kreira za italijansku modnu kuću Pucci. Piter je prisustvovao ovom svečanom događaju, za koji je odabrao crveno – crno – belu kombinaciju. Poznate su njegove saradnje sa brendovima kao što su: Christian Lacroix, Jean Paul Gaultier, Roberto Cavalli i Emanuel Ungaro. Venčanica je isticala Anjinu vitku figuru, a dugačak veo je doprinosio tome da mlada izgleda vrlo elegantno. Kratka haljina i dugačak veo – priznaćete neobična kombinacija. Cipele potpisuje brend Giuseppe Zanotti, čije je Anja zaštitno lice u kampanji za jesen/zimu 2011.

Nakon venčanja zvanice su svoje slavlje nastavile u velikoj luksuznoj privatnoj vili La Residencia u kojoj su ostali do ranih jutarnjih časova. Venčanju su prisustvovali i Anjina drugarica Merina Linčuk (Maryna Linchuk) i njen dečko Sal Moral (Sal Morale).

Par se verio tokom Božića, u decembru 2010. godine, i tokom prethodnih meseci često su bili na meti novinara koji su željno iščekivali svaki podatak o njihovom venčanju.

anja rubik sasha knezevic wedding reception Celebrity Wedding: Anja Rubik & Saša Knežević

Picnik collage8 Celebrity Wedding: Anja Rubik & Saša Knežević

Peter Dundas Anja Rubik wedding Celebrity Wedding: Anja Rubik & Saša Knežević

anja rubik sasha knezevic wedding Celebrity Wedding: Anja Rubik & Saša Knežević

634464483265111771 Celebrity Wedding: Anja Rubik & Saša Knežević

Anja Rubik Sasha Knezevic wedding church Celebrity Wedding: Anja Rubik & Saša Knežević

Anja Rubik white wedding dress church wedding ceremony with Sasha Knezevic Celebrity Wedding: Anja Rubik & Saša Knežević

anja rubik bride sasha knezevic groom Celebrity Wedding: Anja Rubik & Saša Knežević

anja rubik sasha knezevic wedding table Celebrity Wedding: Anja Rubik & Saša Knežević

5197f78f6ac2b93c7ebde31 Celebrity Wedding: Anja Rubik & Saša Knežević

Anja Rubik back of wedding dress1 Celebrity Wedding: Anja Rubik & Saša Knežević


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Comments