Ulaganje u znanje jezika je najznačajnije i najsigurnije ulaganje u sebe!

Pokušali ste sve, mislite da niste talentovani za jezike, sve razumete, a ne govorite jezik, crvenite na sastancima na kojima se govori na stranom jeziku, ne dobijate posao iz snova ili stipendiju na stranom univerzitetu jer je Vaše znanje prepreka Vašem ličnom i profesionalnom napretku… Za sve vas Top Class nije opcija, TOP CLASS je REŠENJE!

log00o Centar za strane jezike Top Class

Želimo da pokažemo svim svojim klijentima i studentima da vrhunski kvalitet ne mora da bude kompromis za zabavu i dobro druženje, kao i da se do željenih rezulatata može stići radom koji pričinjava zadovoljstvo

Mi ne sumnjamo da Vi mozete naučiti jezik, već rušimo Vašu nesigurnost u sopstvene sposobnosti jasnim planom zajedničkog rada koji je usmeren samo i isključivo ka USPEHU!

Uspeh je cilj naše ponude bilo da je reč o:

– opštim kursevima jezika

– poslovnim kursevima (pravo, ekonomija, medicina, farmacija…)

– specijalizovanim jezičkim ispitima (IELTS, TOEFL, ILEC, CELI, CILS)

– poslovnim veštinama ili

– znanju jezika kod mališana

Moderan i inovativan, profesionalan i kreativan, Centar za strane jezike Top Class nastao je iz želje i entuzijazma mladih ljudi zaljubljenih u jezik da svoj način učenja i predavanja stranih jezika podele sa polaznicima svih uzrasta i profila.

479901 207434592720199 232116901 n Centar za strane jezike Top Class

Zavirite u drugačiji svet učenja jezika

Želimo da u pozitivnoj i stimulativnoj atmosferi Vaš put do sigurnosti u izražavanju na stranim jezicima učinimo istovremeno korisnim i zanimljivim iskustvom. Želimo da pokažemo svim svojim klijentima i studentima da vrhunski kvalitet ne mora da bude kompromis za zabavu i dobro druženje, kao i da se do željenih rezulatata može stići radom koji pričinjava zadovoljstvo. Nemojte nam verovati na reč, dođite i upoznajte nas!

376524 207498722713786 857871169 n Centar za strane jezike Top Class

Top Class je pravi izbor

Volećete Top Class i o toj ljubavi pričati na engleskom ili italijanskom sa istim onim žarom kao kada pričate o važnim stvarima na svom maternjem jeziku – ispravno, živopisno i sigurno – bez greške!

Posetite zvaničan sajt Top Class-a i Fan Page na Facebooku.

Wannabe Magazine preporučuje:

Italijanski u modi i dizajnu

Za sve vas kojima je moda način života. Za sve vas kojima je dobro dizajniran komad ravan vrhunskoj poeziji. Za sve vas koji religiozno pratite svaku novu predstavu i operu u pozorištu samo da biste videli scenu i kostime. Za sve vas koji ste već dosadili prijateljima sa svojim sugestijama kako da preurede sobu.  Za sve vas koji nećete biti svoji ako uprkos svemu ne upišete master na umetnostima ili dizajnu. Za sve vas koji jutros niste mogli da izdržite i trljali ste oči gledajući na netu stranicu omiljenog fashion magazina ili reč omiljene blogerke pre prve jutarnje kafe. Za sve vas koji se nećete smiriti dok ne omogućite sebi bar mali deo obećane zemlje mode i dizajna – Italije. Naučite italijanski baš onako kako biste najviše voleli i kako vama treba! Specijalizovani kursevi italijanskog kroz jezik mode, dizajna i srodnih oblasti!

Comments