Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Wannabe editorijal: GAME OVER

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

1/2

Naša seksualnost ne zavisi od toga da li smo u vezi ili ne. Razmena seksualne energije se odvija uvek kad reagujemo na nekog, a to ne znači da ćemo sa tim nekim ikada imati bilo šta, osim razmene pogleda. Moralne dileme oko toga da li je flert oblik prevare, iste su kao i sve moralne dileme – ne zasnivaju se na istini i činjenicama.

Nemoguće je da nam se ne sviđaju drugi muškarci i da ih ne primećujemo, samo zato što smo zauzete, ali moguće je da smatramo kako je to nedolično, da se stidimo što ipak reagujemo i da se trudimo da se držimo rezervisano i ponašamo se kao da nas partner sve vreme gleda – i da stvorimo sebi besmislen naboj, koji kad tad mora negde da eruptira. Ne želimo čir na želucu, a ne želimo ni da varamo. Pa, sasvim je dovoljno da se opustimo i uživamo u flertu.

Flert vašu ženstvenost održava u kondiciji

Čim vas neki muškarac pogleda “onako” odmah se osetite ženstveno i privlačno, zar ne? Ne piše vam na čelu da ste zauzeti, a i da vam piše, to ne bi skrenulo pogled odobravanja. I to je baš dobro, zar ne? Ništa ne može da vas spreči u tome da se osećate seksi, ženstveno i vragolasto, samo zato što vas neki muškarac odmerava. Flert pogledom možete da izvodite kao kondicioni trening svuda gde stojite ili sedite okruženi ljudima i nemate pametnija posla. Dobro, neka smerna žena bi izadila knjigu da čita, umesto da gleda okolo ne bi li susrela neki pogled divljenja, ali neke žene su prirodno smerne. I nezainteresovane za muškarce.

flert Četiri dobra razloga za flert – i kad ste u vezi

Podiže vam samopouzdanje i raspoloženje

Možda ste se posebno pažljivo doterali da biste obodrili sebe, jer nešto niste baš u plusu. Ali ako vas niko ne primećuje, opet ćete splasnuti do minusa. Međutim, ako vam neki muškarac uputi kompliment, a vi ga prihvatite i uzvratite, pa se komunikacija nastavi u tom zadirkujućem stilu, plus će vam se beskonačno povećati. Malo flerta može da spase dan i da vam pomogne da se saberete i suočite sa neprijatnostima, brigama i zahtevima svakodnevice.

Editors choice