5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Četiri dobra razloga za flert – i kad ste u vezi

Četiri dobra razloga za flert – i kad ste u vezi

1/2

Naša seksualnost ne zavisi od toga da li smo u vezi ili ne. Razmena seksualne energije se odvija uvek kad reagujemo na nekog, a to ne znači da ćemo sa tim nekim ikada imati bilo šta, osim razmene pogleda. Moralne dileme oko toga da li je flert oblik prevare, iste su kao i sve moralne dileme – ne zasnivaju se na istini i činjenicama.

Nemoguće je da nam se ne sviđaju drugi muškarci i da ih ne primećujemo, samo zato što smo zauzete, ali moguće je da smatramo kako je to nedolično, da se stidimo što ipak reagujemo i da se trudimo da se držimo rezervisano i ponašamo se kao da nas partner sve vreme gleda – i da stvorimo sebi besmislen naboj, koji kad tad mora negde da eruptira. Ne želimo čir na želucu, a ne želimo ni da varamo. Pa, sasvim je dovoljno da se opustimo i uživamo u flertu.

Flert vašu ženstvenost održava u kondiciji

Čim vas neki muškarac pogleda “onako” odmah se osetite ženstveno i privlačno, zar ne? Ne piše vam na čelu da ste zauzeti, a i da vam piše, to ne bi skrenulo pogled odobravanja. I to je baš dobro, zar ne? Ništa ne može da vas spreči u tome da se osećate seksi, ženstveno i vragolasto, samo zato što vas neki muškarac odmerava. Flert pogledom možete da izvodite kao kondicioni trening svuda gde stojite ili sedite okruženi ljudima i nemate pametnija posla. Dobro, neka smerna žena bi izadila knjigu da čita, umesto da gleda okolo ne bi li susrela neki pogled divljenja, ali neke žene su prirodno smerne. I nezainteresovane za muškarce.

flert Četiri dobra razloga za flert – i kad ste u vezi

Podiže vam samopouzdanje i raspoloženje

Možda ste se posebno pažljivo doterali da biste obodrili sebe, jer nešto niste baš u plusu. Ali ako vas niko ne primećuje, opet ćete splasnuti do minusa. Međutim, ako vam neki muškarac uputi kompliment, a vi ga prihvatite i uzvratite, pa se komunikacija nastavi u tom zadirkujućem stilu, plus će vam se beskonačno povećati. Malo flerta može da spase dan i da vam pomogne da se saberete i suočite sa neprijatnostima, brigama i zahtevima svakodnevice.

Editors choice