Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Air Max revolucija uz the Spot

Četiri dobra razloga za flert – i kad ste u vezi

Četiri dobra razloga za flert – i kad ste u vezi

1/2

Naša seksualnost ne zavisi od toga da li smo u vezi ili ne. Razmena seksualne energije se odvija uvek kad reagujemo na nekog, a to ne znači da ćemo sa tim nekim ikada imati bilo šta, osim razmene pogleda. Moralne dileme oko toga da li je flert oblik prevare, iste su kao i sve moralne dileme – ne zasnivaju se na istini i činjenicama.

Nemoguće je da nam se ne sviđaju drugi muškarci i da ih ne primećujemo, samo zato što smo zauzete, ali moguće je da smatramo kako je to nedolično, da se stidimo što ipak reagujemo i da se trudimo da se držimo rezervisano i ponašamo se kao da nas partner sve vreme gleda – i da stvorimo sebi besmislen naboj, koji kad tad mora negde da eruptira. Ne želimo čir na želucu, a ne želimo ni da varamo. Pa, sasvim je dovoljno da se opustimo i uživamo u flertu.

Flert vašu ženstvenost održava u kondiciji

Čim vas neki muškarac pogleda “onako” odmah se osetite ženstveno i privlačno, zar ne? Ne piše vam na čelu da ste zauzeti, a i da vam piše, to ne bi skrenulo pogled odobravanja. I to je baš dobro, zar ne? Ništa ne može da vas spreči u tome da se osećate seksi, ženstveno i vragolasto, samo zato što vas neki muškarac odmerava. Flert pogledom možete da izvodite kao kondicioni trening svuda gde stojite ili sedite okruženi ljudima i nemate pametnija posla. Dobro, neka smerna žena bi izadila knjigu da čita, umesto da gleda okolo ne bi li susrela neki pogled divljenja, ali neke žene su prirodno smerne. I nezainteresovane za muškarce.

flert Četiri dobra razloga za flert – i kad ste u vezi

Podiže vam samopouzdanje i raspoloženje

Možda ste se posebno pažljivo doterali da biste obodrili sebe, jer nešto niste baš u plusu. Ali ako vas niko ne primećuje, opet ćete splasnuti do minusa. Međutim, ako vam neki muškarac uputi kompliment, a vi ga prihvatite i uzvratite, pa se komunikacija nastavi u tom zadirkujućem stilu, plus će vam se beskonačno povećati. Malo flerta može da spase dan i da vam pomogne da se saberete i suočite sa neprijatnostima, brigama i zahtevima svakodnevice.

Editors choice