Svaki momak makar jednom u životu provede nekoliko noći na kauču. E, sad. Pitanje je kako se vratiti u njenu milost. Imajte u vidu da će vam biti potrebno mnogo truda da je odljutite. I držite se podalje od cveća i čokoladica! Evo četiri načina zahvaljući kojima će vas devojka opet voleti.

Podsetite je na dobra vremena

slika113 Četiri načina da vas devojka ponovo (za)voli

Asocirajte je na sreću

Ok, ova situacija je vrlo specifična i ide od osobe do osobe. Većina žena svrstava sećanja u glavi po tome kako su se osećale dok su se te stvari dešavale. Da, one baziraju stvari po tome kako se osećaju, što znači da morate da uradite nešto što će je podsetiti na trenutke u kojima je s vama bila srećna. To može biti park u kom ste joj prvi put rekli da je volite, podsećanje na onaj prelepi sastanak na kom ste bili pre nekoliko meseci. Može, čak, biti i nešto jednostavno poput naručivanja pice i gledanja filma ako će to iz njene perspektive imati bilo kakvu emotivnu naznaku. Razmislite dobro, smislićete nešto.

Opametite se

slika214 Četiri načina da vas devojka ponovo (za)voli

Prihvatite odgovornost

Momci, budite iskreni. Da ne uzimate prečesto svoju dragu zdravo za gotovo? Da li vam kuva? Rasprema li? Da li vas je razmazila do te mere da ste počeli da od nje očekujete da radi sve? Ako je tako, onda, pošto ste već odrastao čovek – uzmite neke od tih odgovornosti na sebe. Pomozite tokom kuvanja, preuzmite na sebe čišćenje. I najbitnije, ne možete ovo da uradite jednom ili dva puta i da to bude to. Prihvatite ovo kao vašu (svakodnevnu) dužnost. Trebaće vam vremena, ali će ona sve to primetiti i ceniti, a i voleće vas više.

Prema grešci i iskupljenje

slika39 Četiri načina da vas devojka ponovo (za)voli

Tretirajte je kao kraljicu

Što veća greška, to veći poklon. Odvedite je na krstarenje na destinaciju o kojoj je pričala celu proteklu godinu. Razmazite je. Tretirajte je kao kraljicu. Ovo su stvari koje verovatno ne biste radili, ali… Poklon bi trebalo da bude što je moguće specifičniji. Nemojte joj kupovati bunde ako podržava PETA organizaciju, ok?

Nešto novo

slika410 Četiri načina da vas devojka ponovo (za)voli

Žrtvujte se, makar ovog puta

Postoji li nešto što ona voli, a vi prezirete? Opera? Klizanje? Pokažite joj da vam je stalo tako što ćete uraditi nešto što ona voli, a ne ono što vi volite (npr. otići ćete u operu, a ne na utakmicu). I nemojte se žaliti što ste to nešto zbog nje odložili ili propustili. Ako vam je toliko užasno, pravite se da vam je lepo. Pred kraj večeri će joj se vratiti osmeh na lice i ponovo će vam otvoriti srce. A sledeći put… pa, ili se potrudite da sledećeg puta ne bude ili gledajte da ne zabrljate baš toliko!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments