Odbacite dosadu zabavljanja! Ukoliko već neko vreme nemate sreće na polju dejtovanja, veće su šanse da se potpuno smorite idući sa jednog lošeg dejta na novi. Ukoliko je to slučaj, mi smo tu da pomognemo. Sakupili smo neke jednostavne trikove koji će vam dejt učiniti ponovo interesantnim. Pa, pre nego što izgubite veru u ljubav zauvek, pogledajte naše savete koji će vam vratiti osećaj uzbuđenosti i zabave na tom polju.

slika 117 Četiri načina koja će učiniti dejtovanje zabavnim

Zaboravite na očekivanja

Nakon što si otišla na previše dejtova, počne da te umara ceo taj proces i onda svaka večera, film ili piknik u parku postane plodno tlo za očekivanja. Počneš da se nadaš da će svaki momak kojeg si upoznala biti onaj pravi. Međutim, odlazak na dejt i sa najmanjom dozom očekivanja predstavlja rizik da bude osuđen na razočaranje. Ukoliko odeš otvorenog uma i bez ikakve zamišljene slike kako stvari treba da izgledaju, dejt će lepše proći.

Napravi sebi podsetnik: Možda upoznaš slatkog momka na žurki ili u kafiću i nešto među vama klikne, međutim, kad se sledeći put vidite osetiš manjak interesovanja. Daj mu šansu svakako – na žurkama i u kafićima je lako da klikneš s ljudima – ali izvan te atmosfere treba raditi malo vrednije na tome šta reći i osećati se prijatno.

Comments