Ženske erotske maštarije najčešće su potpuno filmske. Jer verovatno postoji neka filmska scena koja prikazuje situaciju koja nas uzbuđuje i u kojoj bismo volele da se nađemo. Kao glavne glumice.

Veži me

Žene često maštaju o brutalnoj muškoj dominaciji. Ne zato što vole grubost, ili imaju mazohističke sklonosti, nego zato što je muška snaga i strast uzbudljiva, a još je uzbudljiviji muškarac koji ume svesno i kontrolisano da koristi tu snagu. Tako da ne možemo da se odbranimo od uživanja. Ne možemo da mrdnemo i da učinimo bilo šta osim da se potpuno prepustimo zadovoljstvu.

Ova maštarija verovatno simbolizuje sputanost usađenu u žensku seksualnost i predstavlja način da se ona oslobodi i prevaziđe – uživanjem u ulozi objekta.

Gledaj me

Žene su zavodnice. Nema te koja u fioci za praktičan i udoban donji veš ne čuva posebno zapakovan neki korset, komplet haltera, čarapa i grudnjaka za specijalne prilike.

A specijalna prilika je ona koju će prirediti muškarcu, kad bude posebno raspoložena. Možda neće hteti da se kostimira onda kad je on nagovara, jer nije to to, ako ne može da uđe u lik i da se oseća sto posto kao zavodnica, tako da joj prija da je gleda u svakom trenutku.

Muškarci su vizuelni tipovi i nema onog ko ne želi da gleda, ali žena nije uvek egzibicionistički raspoložena.

A kad jeste, prirediće mu doživljaj za pamćenje.

Četiri najčešće ženske maštarije Četiri najčešće ženske maštarije
Comments