Nema momka koji ne mašta o iskusnoj dami. Oni među njima, koji su otišli dalje i dublje od maštanja, smatraju da je veza sa ženom u svemu bolja. Osim što joj nedostaje perspektiva. A zbog toga je možda i najbolja. Među razlozima zbog kojih vole starije žene, najčešće navode sledeće:

Seksualno iskustvo

Iskusna žena zna šta hoće i zna kako to da dobije. Olakšanje je naći se u krevetu sa ženom koja poznaje svoje kapacitete za uživanje i ume da uputi muškarca, prirodno i opušteno, bez stida i nelagodnosti. Zrela žena omogućava mladiću da se ne oseća kao napasnik zbog svoje požude, ne mora da je nagovara, da se nateže i cima, da popušta emotivnim ucenama i da laže. Može da se opusti i pronađe sebe u ulozi pastuva, najboljeg na svetu. Ona će to umeti da ceni.

A11 Četiri razloga zbog kojih mladići vole starije ženeEmotivna neuslovljenost

Seksualnu fascinaciju možete kombinovati sa prijateljskim odnosom. Ona nema iluzija. Čak i ako se zaljubila, neće vas opterećivati izjavama ljubavi i očekivanjem da joj uzvratite. Uživaće u svojim osećanjima, uložiće ih u strast i intimnost, ugađaće vam i tretirati vas carski.

Takođe, možete da se prepustite sopstvenim osećanjima i da ne razmišljate kuda to vodi. Samo da uživate.

Zrela žena ima svoj život, svoju dnevnu rutinu i gomilu obaveza.

Ne očekuje od vas da joj budete partner, a postaraće se da vas ubaci u raspored, na obostrano zadovoljstvo. Možda će vas povesti u kupovinu, ali neće vas držati za ruku i ljubiti pred svima. Nije joj potrebna veza, potreban joj je muškarac.

Međutim, iz neuslovljenosti i opuštenosti, rađaju se iskrene emocije, nežnost i erotska prisnost obojeni su prijateljstvom, a sa svim tim osećate se dobro i komotno.

Nemojte se zaprepastiti kad otkrijete da ste se veoma vezali i da vam svašta pada na pamet, samo budite realni. Pustite nju da odluči, ona je mudrija i iskusnija i verovatno zna sa čime može da se nosi, a sa čime ne.

Comments