Fashion Park Outlet Centar je prva shopping destinacija ovakve vrste u Srbiji, u kojoj vas očekuju proizvodi svetski poznatih brendova, koji su svakog dana na popustu od 30 do 70%. Nike, adidas, Replay, Timberland, Navigare, Ray Ban, Tommy Hilfiger, Guess, Diesel, Levis samo su neki od brendova koji se mogu naći u Fashion Parku.

indjija 2 Četvrta rođendanska žurka uz popuste i veliki koncert RIBLJE ČORBE! indjija 1 Četvrta rođendanska žurka uz popuste i veliki koncert RIBLJE ČORBE!

Nakon četiri godine poslovanja, prvi outlet našao je svoje mesto među potrošačima i svrstao se u red najposećenijih. Za prve četiri godine Fashion park je ugostio preko 4.000.000 posetilaca!

Tokom trodnevnog slavlja, od 13. do 15. maja, najveći domaći outlet centar obradovaće svoje kupce dodatnim rođendanskim popustom od 20% na već snižene outlet cene.

indjija 3 Četvrta rođendanska žurka uz popuste i veliki koncert RIBLJE ČORBE!

Pored neverovatnih popusta, Fashion Park Outlet Centar će se odužiti kupcima za vernost pravom rođendanskom žurkom! Svi posetioci će dana 14.maja od 16.30h moći da uživaju u velikom koncertu Riblje Čorbe. Naša najpoznatija rok grupa će na dvočasovnom koncertu svirati svoje najveće hitove, te je dobar provod zagarantovan!

riblja corba Četvrta rođendanska žurka uz popuste i veliki koncert RIBLJE ČORBE!

Od 13. do 15. maja Nike je pripremio dodatni popust od 20%. Ne propustite ovu idealnu priliku da nabavite NIKE sportsku opremu!

nike 1 Četvrta rođendanska žurka uz popuste i veliki koncert RIBLJE ČORBE! nike 2 Četvrta rođendanska žurka uz popuste i veliki koncert RIBLJE ČORBE! nike 3 Četvrta rođendanska žurka uz popuste i veliki koncert RIBLJE ČORBE!

Najbolji šoping i najbolja zabava na drugom rođendanu Fashion Park Outlet Centra Inđija!

Comments