Obično veče uz omiljeni film i kokice odjednom je počelo da liči na romantično veče dvoje zaljubljenih. I dok vi nimalo ženstveno sedite u trenerci sa neurednom frizurom i halapljivo jedete kokice sa najboljim ortakom, on vas nekako čudno gleda i sa osmehom potvrđuje sve što kažete. Šta se dešava? Da li je on to zaljubljen u mene?

Flertuje sa vama

Stidljivo vam se smeši, izbegava pogled oči u oči, a pritom nije prosuo crno vino na vašu haljinu ili načinio neku drugu štetu. Šta je onda u pitanju? Pa verovatno da od vašeg pogleda oseća leptiriće u stomaku – očigledno je u pitanju “ono drugo”.

Suptilni dodiri

Ako vam treba masaža – tu je. Ako vam treba zagrljaj – opet je tu. Da li vas ponekad namerno “gurne” baš kao u dečijem začikavanju ili vas dodirne onako blago u prolazu, kao slučajno? Ovom potezu, primerenom đacima nižih razreda osnovne škole, momci pribegavaju kada im se sviđate, ali pojma nemaju kako to da verbalizuju (ili su suviše nervozni za to).

Slika 135 Cimeri ili nešto više?

Momci uglavnom ne pokazuju svoja osećanja rečima. Srećom, njihovi pokreti šalju prepoznatljive signale

Stalno zbija šale na vaš račun

Jedna od stvari koje momci jako vole jeste da njihove devojke budu srećne s njima. A jedan od načina na koji pokušavaju da navedu devojku da se lepo oseća jeste da pričaju šale i nasmeju ih, i uživaju kad se ona smeje. Naravno, to ne znači da će vam njegove šale uvek biti smešne, pogotovo ne ako su na vaš račun. Prosto, neki dani nisu baš stvoreni za šalu. Ali pre nego što se namrštite, pružite mu šansu da se iskupi ako je pogrešio. Ko zna, možda vas iznenadi, pa i vi osetite leptiriće u stomaku.

Oseća se “hemija” u vazduhu

Ne znate baš koja je nauka u pitanju, ali među vama definitivno postoji neka tenzija. Nekakva napetost i “pozitivna” trema kada ste zajedno može biti znak da je zainteresovan za vas, ali i vi za njega. Ne odbacujte tako lako činjenicu da to “ljubavno ludilo” može da pređe i na vas. Sigurni smo da znate o kom osećaju je reč.

Comments