Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Blitz film i video distribucija pokreću nove filmske premium kanale CineStar Premiere i CineStar Premiere 2, koji će od septembra biti dostupni korisnicima vodećih IPTV/CABLE/DTH platformi u regiji u proširenim programskim paketima. Kanali će biti emitovani u High Definition 1080p i Standard Definition rezoluciji, s 5,1 zvukom, te originalnim jezikom i lokalizovanima titlovima.

Na CineStar Premiere kanalima godišnje će se prikazivati više od 200 filmskih naslova, od toga 100 premijernih, kao i 100 odabranih vrhunskih i najpopularnijih filmskih hitova. Svi premijerni naslovi koji su imali svetsku bioskopsku realizaciju na CineStar Premiere kanalu se prikazuju sa razmakom od svega 12 do 16 meseci od početka prikazivanja u bioskopima, što ih čini posebno atraktivnim i različitim od ostalih filmskih kanala.

CineStar Premiere kanali priključuju se vrlo uspešnim i izuzetno gledanim filmskim kanalima CineStar TV i CineStar Action&Thriller koji su na regionalnim tržištima prisutni još od 2009. godine. CineStar TV se kontinuirano nalazi među najgledanijim kablovskim kanalima, pa je prema nedavno publikovanom istraživanju AGB Nielsena u Hrvatskoj drugi kablovski kanal po gledanosti prema prosečnom nedeljnom dosegu u decembru 2012. CineStar TV je najgledaniji filmski kanal u osnovnom paketu, pa se kontinuirano nalazi između 10. i 15. mesta po gledanosti u ukupnoj ponudi svih kanala na IPTV/CABLE/DTH platformama u regiji.

Filmski kanal na kome se prikazuju vrhunski filmovi s vrhunskim glumcima u dobrim pričama CineStar Premiere CineStar Premiere i CineStar Premiere 2 od jeseni na vodećim IPTV/CABLE/DTH platformama u regionu

Na CineStar Premiere kanalima godišnje će se prikazivati više od 200 filmskih naslova

Pokretač kanala je Blitz film i video distribucija, suvlasnik lanca bioskopa multipleksa CineStar i najveći regionalni ponuđač filmskog sadržaja koji je na tržištu prisutan više od 20 godina. Blitz će pokretanjem premium filmskih kanala dodatno ojačati snagu brendova Blitz i CineStar i zaokružiti ponudu vrhunskog filmskog sadržaja skrojenog po meri ljubitelja filmova.

CineStar Premiere kreiramo u saradnji sa holivudskim partnerima i uvereni smo da će znatno obogatiti ponudu platformi i doneti posebnu vrednost za korisnike, jer prikazuje ekskluzivne filmske premijere u kratkom vremenskom razmaku posle bioskopa. To je bio i osnovni motiv pokretanja kanala – premijerni i ekskluzivni sadržaji za publiku koja traži kvalitet. CineStar Premiere kanali na vodećim IPTV/CABLE/DTH u regiji emitovaće program 24 sata dnevno, pored standardne, i u HD rezoluciji i zadovoljiće i najzahtevnije filmofile.”, izjavio je gospodin Hrvoje Krstulović, predsednik uprave Blitz film i video distribucije.

CineStar Premiere će prikazivati skorije bioskopske hit filmove, filmske klasike, nezaboravne kultne filmove, festivalski nagrađivane filmove, filmove s vrhunskim glumačkim zvezdama, koji nisu bili u bioskopskoj distribuciji, ekskluzivne reportaže sa snimanja filmova holivudskih studija, odlične serije i odabrane filmove dokumentarnog žanra.

Od premijernih bioskopskih hitova koji će se emitovati u prvom periodu prikazivanja izdvajamo poslednji nastavak svetskog fenomena i box office rekordera “The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2”; napetu akciju sa Lijamom Nisonom (Liam Neeson) “Taken 2”; originalnu ekranizaciju svetskog bestselera “Hunger Games”; neponovljivu Meril Strip (Meryl Streep) i Tomi Li Džounsa (Tommy Lee Jones) u komediji “Hope Springs”; SF triler sa Brus Vilisom (Bruce Willis) “Looper”; romantičnu komediju “Silver Linings Playbook” za koju je Dženifer Lorens (Jenifer Lawrence) osvojila Oskara; “Olympus has Fallen” s odličnim i odlučnim Džerardom Batlerom (Gerald Butler); neuništive akcione heroje u filmu “Expandables 2”: Silvester Stalonea (Sylvester Stallone), Džejson Stejtama (Jason Statham) i Čak Norisa (Chuck Norris); poslednji film originalnog Stivena Soderberga (Stevena Soderbergh) “Side Effects”; kao i animirane hitove “Sammy 2” i “Zambezia”, koji su oduševili decu u bioskopima. Tu su još i hitovi “Parker” sa Džejson Stejtamom i Dženifer Lopez (Jennifer Lopez); “Zero Dark Thirty” sa Džesikom Čestejn (Jessica Chastain), Mark Strongom (Mark Strong) i Džoelom Edgertonom (Joel Edgerton); “Scary Movie 5” u kojem glume Ešli Tisdejl (Ashley Tisdale), Simon Reks (Simon Rex) i Čarli Šin (Charlie Sheen); “Scream 4” sa Niv Kempbel (Neve Campbell) i Kortni Koks (Courteney Cox); “Broken City” sa Mark Valbergom (Mark Wahlberg) i Rasel Krouom (Russell Crowe); “Bullet to the Head” – opet Silvester Stalone i ovog puta Džejson Momoa (Jason Momoa); “The Last Stand”, u glavnim ulogama su: Arnold Švarceneger (Arnold Schwarzenegger) i Forest Vitaker (Forest Whitaker); “Gambit” sa Kolinom Firtom (Colin Firth) i Kameron Dijaz (Cameron Diaz); “Stolen”, Nikolas Kejdž (Nicolas Cage); “Get the Gringo”, Mel Gibson (Mel Gibson); “Killing Them Softly” sa Bred Pitom (Brad Pitt) i Rej Liotom (Ray Liotta) i mnoge druge.

Filmski kanal na kome se prikazuju vrhunski filmovi s vrhunskim glumcima u dobrim pričama – CineStar Premiere!

Editors choice