Poslovna škola COTRUGLI otvorila je prijave za stipendije u okviru MBA programa, namenjenog mladim i proaktivnim menadžerima i preduzetnicima. Svi oni koji žele da steknu moderno poslovno znanje i veštine, mogu da se prijave za COTRUGLI stipendije do 15. maja.

Vrednost stipendija iznosi 50% vrednosti celokupne školarine, odnosno 7.500 evra, kao i 30% školarine, odnosno 4.500 evra. Broj potencijalnih stipendista nije ograničen i zavisiće isključivo od njihovog kvaliteta i znanja.

“Stipendijski proces organizujemo sa ciljem da podstaknemo pozitivne promene i motivišemo talentovane menadžere da se usavršavaju i svojim primerom menjaju društvo na bolje. Broj stipendija koje ćemo dodeliti nije ograničen jer će naša stručna komisija na individualnim intervjuima oceniti kvalitet prijavljenih, na osnovu koga će zatim i odabrati prave kandidate za MBA program“, istakla je izvršna direktorka poslovne škole COTRUGLI Katarina Vladić Lazić.

2012 09 15 16.57.39 1 COTRUGLI dodeljuje stipendije za MBA studije

Značaj MBA studija je mnogostruk. Pored toga što se potvrđuje da je neko stekao menadžerske veštine, koje su od suštinskog značaja za svaku kompaniju, diploma MBA studija garantuje i konkurentnu prednost i omogućava bolju poziciju na tržištu.

“Cotrugli je velika mreža znanja, iskustva, ideja i pozitivne energije iz svih industrija i zemalja iz regiona. Ostvarila sam značajne poslovne kontakte i prijatelje za život, koji su uvek na raspolaganju za savet i pomoć kada god je to potrebno”, navela je nekadašnja polaznica Jovana Ivanović, HR menadžer za podršku funkcije i organizacionog razvoja u Coca-Cola Hellenic-u.

Zainteresovani za ovaj program mogu popuniti prijavu za stipendiju na linku OVDE do 15. maja tekuće godine.

Comments