Crna višnja boja kose je raskošna nijansa koja meša crvene tonove sa tamnim, pa ukoliko želite efektnu i drugačiju frizuru, može biti odgovarajuća ideja za transformaciju. Crna višnja može da varira od suptilne do izuzetno razigrane i dinamične. Kombinuje tamnoljubičastu i bordo i može poslužiti kao osnova prirodnog izgleda kose sa ametist sjajem, ili može biti razigranija boja umešana u vašu prirodno tamnu nijansu.

Crna višnja je popularan izbor među onima sa tamnom bazom, ali i svetlije osnovne boje kose i plavuše mogu da isprobaju ovaj trend. Ipak, možete pronaći više polutrajnih opcija crna višnja boje za kosu, što je lako postići u slobodno vreme. Bilo da idete u salon ili eksperimentišete kod kuće, pronašli smo primere crne višnje boje za kosu za inspiraciju.

Budući da zahteva tamnu podlogu, što više cherry nijanse uključite, više pramenova ćete prvo morati da izblajhate. Procenite zdravlje svoje kose sa frizerom pre nego što odlučite koliko želite da bude crvena.

Ako vam je kosa prirodno tamna, videćete suptilno izrastanje i bledenje. Ako je prirodno svetla, biće vam potrebni redovni tretmani (otprilike svaki drugi mesec) da biste doterali koren i cherry pramenove.

Crna višnja: Ideje za frizuru u raskošnoj boji

Ombre sa ljubičastim krajevima

Kreativan način da nosite ombre u crnoj cherry nijansi je sa živopisnom ljubičastom bojom na krajevima. Kosa ošišana u obliku slova A je pogodna da se prednji krajevi istaknu.

Zagasita nijansa crvene

Ova boja je bogata, kremasta mešavina cherry tonova. Zadržavajući nijansu tamnog tona crvene, boja je suptilna, a pravilno izvučeni pramenovi ili kontrast odeće stvaraju razigrano iznenađenje.

“Mekani” krajevi

Ova verzija crne višnja nijanse kose ima “mekše” ošišane pramenove. Boje koje su manje oštre ili živopisne, probajte da uparite sa lepršavim stilovima frizura. Koristite okruglu četku kako biste ih istakli feniranjem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PRAVANA (@pravana)

Cherry lob

Frizura i boja se ističu kad se nadopunjuju. Ova lob frizura A-kroja i bogata cherry nijansa su odličan duo.

Suptilni pramenovi

Zamenite svoje tipične pramenove za nasumične nagoveštaje nijanse crna višnja boje za suptilan izgled kose. Za sličan look, zamolite frizera da ofarba ove suptilne pramenove ispod površine kako bi se pojavili na pravim mestima dok vam se kosa pomera.

Mramorna nijansa

Mramorna verzija crna višnja boje izgleda prirodno i nenapadno. Sa magenta i ljubičastim tonovima koji sijaju na svetlosti, kosa izgleda zdravije i bujnije.

Velvet nijansa

Ako nijansu tamne trešnje nanesete na prethodno osvetljene pramenove, to će dodatno da istakne svetle delove kose, što će dati dinamičan kontrast vašoj osnovnoj boji.

Cherry krajevi

Ponekad su mali koraci najbolji način za izmene. Isprobajte boju na krajevima kose ako niste sigurni. Ako vam se ne sviđa, lako ih je odseći.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от CT HAIR COLORIST (@locksbylindsayy)

Pročitajte i ovo: Od Bambi plave do kitty frizure: Već znamo koji su najveći hair trendovi do kraja godine

Naslovna fotografija: instagram.com/overtonecolor

Božica Luković

Comments