1/2

Novi gost naših intervjua u video formi “Crno na belo” bio je modni dizajner Predrag Đuknić, sa kojim smo razgovarali o njegovoj profesiji, inspiraciji, načinu izrade haljina, kao i o njegovim saradnjama i ličnom mišljenju o modnoj sceni Srbije.

Crno na belo Predrag Đuknić modni dizajner VIDEO 3 Crno na belo: Predrag Đuknić, modni dizajner (VIDEO)

Kroz priču o modnim dizajnerima, Predrag nam je otkrio da smatra da kod nas postoji dosta kvalitetnih, kako onih koji su tek napravili prve korake u modnom svetu, tako i onih koji su već poznati i priznati. Takođe je istakao da u poslu kojim se bavi podrška je veoma bitna, nebitno kakve prirode bila.  Lično njegovi počeci nisu vezani za modne uzore ili idole iz sveta modne industrije, već je imao sasvim svoju viziju. Ono što možda i nije prirodno za modne dizajnere jeste da vole da su im kreacije nosive u različitim prilikama, da nisu isuviše kostimirane, a upravo takve voli i stvara Predrag Đuknić, što i navodi kao svoj najveći izazov pri dizajniranju.

Kada je reč o svetskoj modnoj sceni i aktuelnostima koje se veoma poštuju, Predrag je izdvojio uske pantalone u muškim garderoberima, pa upravo ovaj odevni komad izdvaja kao najveće iznenađenje, jer je tako dobro i u velikoj meri prihvaćen kod nas, a da to uopšte nije očekivao.