Čini nam se da čega god da se jedna od najpoznatijih svetskih manekeni, Rosie Huntington-Whiteley, prihvati – ne može a da ne uspe. Ona je poznata kao veoma profesionalni poslovni saradnik, koji prihvata isključivo one saradnje u koje i sama veruje, i zato nas i ne čudi što niže uspeh za uspehom. Kada su u pitanju moda i dizajn, Rosie je tokom duge i uspešne karijere izgradila istančan ukus, a sada je konačno došao trenutak da se oproba i u ulozi dizajnera! Ona nam je premijerno predstavila svoju liniju obuće, koju je kreirala u saradnji sa poznatim italijanskim brendom obuće – Gia Couture, i sa njegovom osnivačicom i kreatorkom, Barbarom Borghini. Rosie već dugo pratimo na Instagramu i slobodno možemo reći da je stilska inspiracija kojoj se uvek vraćamo, a njena jedinstvena kolekcija obuće potvrđuje da ona zaista jeste ikona stila, sa prepoznatljivim modnim izrazom.

Ova tridesettrogodišnja manekenka iza sebe takođe ima u svoj brend i beauty platformu pod nazivom Rosie Inc. koja broji skoro 400 hiljada pratilaca, ali to ne znači da Rosie planira da posustane. Ona je i brend ambasador brenda Hourglass Cosmetics, a sada i gostujući dizajner obuće u brendu Gia Couture. Naravno, ne smemo zaboraviti ni činjenicu da je Rosie supruga čuvenog glumca Jasona Stathama, kao i posvećena majka. U svakom slučaju, Rosie nastavlja da osvaja modni svet i naša srca, a evo kako je došlo do njene kolekcije obuće, i šta ona sadrži.

Brend obuće Gia Couture nastao je u Firenci, a osnovala ga je dizajnerka aksesoara Barbara Borghini. Ovaj brend kreira obuću vrhunskog kvaliteta za ženstvene i jake savremene žene, u klasičnom italijanskom, zanatskom maniru bez mane. Rosie je i sama nosila obuću ovog brenda pre nego što je sa njima ostvarila saradnju, te nije ni čudo što je ovo “match made in heaven” u svetu obuće. U kolaboraciji između Rosie i brenda Gia Couture, nastala su četiri modela sandala, koje se veoma uklapaju uz minimalistički i sofisticirani stil koji Rosie inače promoviše. U pitanju su uglavnom sandale sa različitim tipovima kaišića i u nekoliko jednostavnih boja – beloj, crnoj, nude i senf-žutoj, odnosno zagasitoj zlatnoj boji. I moramo priznati, sve ih želimo!

Comments