Često naviknemo da smatramo normalnim, ono što je uobičajeno. Prihvatimo stvari onako kako se odvijaju i ne nastojimo da ih pokrenemo, oživimo, poboljšamo. Mislimo da imamo dobar seks sa partnerom i ne preispitujemo u odnosu na šta je to “dobro”. U odnosu na to da dok nismo imali partnera nismo ni imali nikakav seksualni život? Pa čak ni to nije adekvatno. Trebalo bi da želite seks, da u njemu uživate i da budete inspirisani i preduzimljivi u krevetu. Možda nemate adekvatnog partnera, koji bi vas podsticao ili vam otkrio kako se to radi? Najčešće shvatimo da je ono što smo smatrali dobrim seksom prava beda, tek kad doživimo nešto novo i uzbudljivo, što nam otvori oči i proširi vidike.

Niste usredsređeni na ono što se dešava

Misli vam lutaju i bave se planovima za sledeći dan, razmišljate o tome šta ćete obući ujutru za posao i da li vam se izgužvala ona košulja koja već duže vreme visi u ormaru, pa ćete morati da je peglate, ili je bolje da imate i plan B za oblačenje. Setili ste se da vam je ostalo malo sladoleda u zamrzivaču i jedva čekate da se seks završi i partner ode kući, pa da na miru dokrajčite sladoled. Ionako nema dovoljno za dvoje. Pojačavate tempo, da biste što pre zavšili, jer vam se jede sladoled, a vaš partner je ubeđen da ste se prepustili strasti i uživate kao nikad.

seks 2 Da li bi vaš seksualni život TREBALO da bude bolji?

Kriomice gledate na sat

Izračunali ste da ćete završiti dok ne počne serija, ali partner je nešto izuzetno raspoložen da vam priušti beskrajan penetracioni tretman, da vas razbije i raspameti. I jeste raspamećeni. Još deset minuta! Šta mu je kog vraga, kad obično jedva toliko i izdrži, a vi ste računali i da se istuširate i spremite kokice. Jeste vas isterao iz pameti, ali ne onako kako je planirao.

Comments